Αρχική General Έντονη η αντίδραση της ΕΣΕΕ στην απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών για το...

Έντονη η αντίδραση της ΕΣΕΕ στην απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

ΔηλώσειΈντονη η αντίδραση της ΕΣΕΕ στην απόφαση της Νομαρχίας Αθηνών για το άνοιγμα των καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίους του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη ΚορκίδηΜε επιστολή της, η ΕΣΕΕ, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον Υφυπουργό κ. Ντίνο Ρόβλια και στους εκπροσώπους όλων των κομμάτων, κάλεσε το Νομάρχη κ. Γιάννη Σγουρό και το Νομαρχιακό Συμβούλιο να ανακαλέσουν την απόφαση αυτή και να σεβαστούν την αντίδραση του Εμπορικού Κόσμου της χώρας.

Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, “η συντριπτική πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου της χώρας εκφράζει την αγανάκτησή του για την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας το οποίο, ενάντια σε κάθε έννοια διαλόγου, θεώρησε «καλό» να επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010.”

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πιστεύουν πως με αυτή την ενέργεια “ο συνεχώς επιδεινούμενος τζίρος των καταστημάτων δεν πρόκειται να αυξηθεί, απλά θα αναδιανεμηθεί προς όφελος των μεγάλων οργανωμένων υπεραγορών και εμπορικών πολυκαταστημάτων του κέντρου της Αθήνας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.