Αρχική Companies H MidEast αποκτά την άδεια διακίνησης προσκυνητών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας

H MidEast αποκτά την άδεια διακίνησης προσκυνητών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας

MidEast TravelΗ MidEast, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Υπουργείου Προσκυνήματος της Σαουδικής Αραβίας, κατέχει πλέον την επίσημη άδεια διακίνησης μουσουλμάνων προσκυνητών από την Ελλάδα και την Κύπρο προς τη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, επιπλέον των εκδρομών που πραγματοποιεί για τα Ιερά προσκυνήματα των Χριστιανών, η MidEast θα αναλαμβάνει επίσημα και τη διακίνηση Μουσουλμάνων προσκυνητών.
Η Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί τον ύψιστο παγκοσμίως προορισμό προσκυνήματος για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι συρρέουν από όλη την υφήλιο για το πιο σημαντικό προσκύνημα της θρησκείας τους, το Hajj, που πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στον Ιερό αυτό τόπο. Είναι το Ιερό χρέος κάθε Μουσουλμάνου να παρευρεθεί έστω μία φορά στη ζωή του στο ετήσιο αυτό προσκύνημα. Φέτος το Hajj θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου.
Για μια ακόμα φορά οι επιτυχίες της MidEast δεν έχουν σύνορα, και αυτό είναι που καθιστά την MidEast ένα από τα πιο αξιόπιστα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι ενδιαφερόμενοι για το φετινό πρόγραμμα προσκυνήματος, Hajj, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη MidEast στο 211 211 8888 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, ώστε να τηρηθούν οι αντίστοιχες προθεσμίες για την έκδοση βίζας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.