Αρχική Airlines News Με Ανοδική πορεία συνεχίζει η EasyJet

Με Ανοδική πορεία συνεχίζει η EasyJet

Η εμπορική πορεία της easyJet συνεχίζει να είναι δυναμική, με αποτέλεσμα τα συνολικά έσοδα της ανά αεροπορική θέση, σε σταθερό νόμισμα για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2010, αναμένονται να αυξηθούν κατά 6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του περασμένου χρόνου. Αυτό επιβεβαιώνει την καλή απόδοση της εταιρείας σε όλο το δίκτυο της και συγκεκριμένα στα δρομολόγια από τη Μεγάλη Βρετανία σε ευρωπαϊκές πόλεις και νησιά.
Η easyJet προβλέπει ότι διαταράξεις που προκλήθηκαν στις ευρωπαϊκές αερομεταφορές από την έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjalla θα επηρεάσουν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το έτος που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 κατά 5 εκατομμύρια λίρες λιγότερες σε σχέση με την αρχική πρόβλεψη των £65 εκατομμυρίων που είχε εκτιμηθεί στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.
Η easyJet συνεχίζει την προσπάθεια της να σταθεροποιήσει τη λειτουργική της απόδοση παρά τις συνεχείς επίσημες και ανεπίσημες απεργίες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελλάδα. Οι απεργίες αυτές προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στους επιβάτες και αναμένεται να κοστίσουν στην εταιρεία £8 εκατομμύρια σε αποζημιώσεις πελατών για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν το Σεπτέμβριο λόγω των απεργιών.
Συνολικά, η easyJet αναμένει να σημειώσει αυξημένα κέρδη προ φόρων για το έτος που ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 σε σχέση με τις αρχικές προβλέψεις που έδιναν μια εκτίμηση της τάξης των  £100 με  £150 εκατομμυρίων.
Η easyJet θα δημοσιεύσει τα επίσημα οικονομικά στοιχεία για το έτος που ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του 2010 στις 16 Νοεμβρίου 2010.
Η Chief Executive της easyJet Carolyn McCall, δήλωσε: «Η ισχυρή οικονομική πορεία της easyJet μέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον οφείλεται στον εξαιρετικό συνδυασμό προσφοράς χαμηλών ναύλων της εταιρείας σε κεντρικά αεροδρόμια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της easyJet για την αφοσίωση και σκληρή δουλεία τους κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ δύσκολου έτους στο χώρο των αερομεταφορών.
Η μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε σε εκατομμύρια επιβάτες στην Ευρώπη, επιβεβαιώνει την άμεση ανάγκη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και της ευρωπαϊκής επιτροπής να εκσυγχρονίσουν το ξεπερασμένο σύστημα ελέγχου εναέρια κυκλοφορίας και να σταματήσουν τις συνεχείς απεργίες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.