Αρχική Companies Απάντηση στην Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ. προς την ΑΕ που χρησιμοποιεί τον...

Απάντηση στην Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ. προς την ΑΕ που χρησιμοποιεί τον διακριτικό τίτλο “Greek hotels association

Απάντηση στην Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ. προς την ΑΕ που χρησιμοποιεί τον διακριτικό τίτλο "Greek hotels associationΗ Εταιρεία Greek Hotel Association μας έστειλε μία επιστολή, την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.

Mε ιδιαίτερη έκπληξη είδαμε την εξώδικη ανακοίνωση της ΠΟΞ , η οποία μας ζητά να καταργήσουμε τον διακριτικό τίτλο GREEK HOTEL ASSOCIATION που νομίμως έχουμε καταχωρήσει στο Επιμελητήριο Αθηνών, καθώς επίσης και τα domain names www.greekhotels-association.com, www.greek-hotels-association.org.

Ενημερώνουμε τους φίλους καταναλωτές ότι η GHA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ όπως η Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή άλλο νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ — με την επωνυμία GREEK HOTEL ASSOCIATION ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ και τον διακριτικό τίτλο GREEK HOTEL ASSOCIATION, που έχει νομίμως καταχωρηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών με αριθμό προέγκρισης 869053 25/11/2009.

Η GREEK HOTEL ASSOCIATION έχει νομίμως στην ιδιοκτησία της τα ονόματα ιστοχώρου

www.greekhotels-association.com

www.greekhotels-association.com

www.greekhotels-association.gr

www.greek-hotels-association.gr

www.greek-hotels-association.org

καθώς και 35 web sites portals, των οποίων προέβη σε αγορά από την εταιρεία HID LTD

Στόχος της GREEK HOTEL ASSOCIATION είναι να συμβάλει στην επαναφορά του Ελληνικού Τουρισμού στην θέση που πρέπει να κατέχει στην παγκόσμια αγορά, βοηθώντας *τα Ελληνικά ξενοδοχεία* *και μόνο,* μέσω της επιχειρηματικής της δραστηριότητας και της παροχής υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών σε θέματα (η παρακάτω λίστα είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική):

1. Ξενοδοχειακών Κρατήσεων (Hotel Booking)
2. Παρουσίας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις
3. Αντιμετώπισης προβλημάτων που προκύπτουν στην οικονομική καθημερινότητα των ξενοδοχείων, ιδίως σε ότι αφορά επισφάλειες, οφειλές κ.λ.π.
4. Προώθησης νέων μορφών τουρισμού: Αγροτουρισμός –Συνέδρια κλπ
5. Προβολής της πολιτιστικής ταυτότητας της Ελλάδας, όπως αυτή συνυφαίνεται με τα ήθη, έθιμα και προϊόντα της χώρας μας, με σκοπό την τόνωση της κατανάλωσης εμπορικών προϊόντων όπως Ελληνικά κρασιά — Ελαιόλαδο, Μεσογειακή κουζίνα κλπ
6. Ωφέλειας των ελληνικών ξενοδοχείων μέσω σύναψης εμπορικών συμφωνιών με παγκόσμιες αλυσίδες τουριστικών επιχειρήσεων και με διεθνείς εμπορικές ενώσεις επαγγελματιών του τουρισμού.

Ως προς την ακατανόητη, αστήρικτη και αβάσιμη κατηγορία της ΠΟΞ για δήθεν παραπλάνηση του κοινού ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι δεν έχουμε προβεί σε καμία μη νόμιμη πράξη, αντιθέτως ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΟΤΥΠΑ στα πλαίσια της εμπορικής πρακτικής και του επιχειρησιακού σκοπού της Εταιρείας μας.

Είναι δε απορίας άξιον γιατί η ΠΟΞ, η οποία, τονίζουμε ξανά ότι ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ όπως η GHA, ενώ υφίσταται αρκετά χρόνια ως επαγγελματικό Σωματείο ελλήνων ξενοδόχων δεν έχει ποτέ προβεί σε ενέργειες καταχώρησης ή αγοράς διαδικτυακών διευθύνσεων (domain names) αντίστοιχων με αυτές που μας ζητεί να καταργήσουμε.

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Μουντζούρης
Γενικός Διευθυντής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.