Αρχική Hotels Τα AKS HOTELS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα MANESSIS Top 10 Hotels!

Τα AKS HOTELS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα MANESSIS Top 10 Hotels!

Τα AKS HOTELS για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα MANESSIS Top 10 Hotels!Τα ξενοδοχεία AKS Porto Heli & AKS Hinitsa Bay  στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας στα πλαίσια των βραβείων MANESSIS Top 10 Hotels έλαβαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τιμητική διάκριση ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσέφεραν στους επισκέπτες τους το 2010.

Τα ξενοδοχεία που αποτελούν τον θεσμό των MANESSIS TOP 10 HOTELS βρίσκονται μεταξύ των πρώτων σε καλοκαιρινό κύκλο εργασιών ξενοδοχείων που συνεργάζονται με την MANESSIS TRAVEL, και επομένως μεταξύ των πρώτων στην προτίμηση των πελατών της.
Τα ξενοδοχεία που επιλέγονται κάθε χρόνο συμφωνούν στη διατήρηση και βελτίωση του επιπέδου ποιότητας που τα διακρίνει, στην καλύτερη φροντίδα των πελατών MANESSIS – και συμμετέχουν ενεργά στις κοινές προωθητικές δράσεις MANESSIS – Ξενοδοχείων.

Η διάκριση αυτή των ξενοδοχείων του Ομίλου AKS HOTELS που έρχεται να επιβραβεύσει τη σταθερή και συνεχή προσήλωση στη ποιότητα και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είναι καταρχήν αποτέλεσμα της ικανοποίησης των πελατών, της γενικής ιεράρχησης στις προτιμήσεις τους, καθώς και της άριστης επαγγελματικής συνεργασίας με τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού Οργανισμού Manessis. Αποτελεί όμως παράλληλα και ένα επιπλέον κίνητρο για την οικογένεια της AKS HOTELS προς τη παροχή ακόμα καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους φιλοξενούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.