Αρχική Hotels Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010

Ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το 6ο Τουρνουά Porto Elounda Autumn Cup & Pro-Am 2010, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες Golf στο Porto Elounda Golf Club και το Crete Golf Club.

Νικητές αναδείχθηκαν στο Amateur Net Stableford στην κατηγορία των ανδρών ο κ. Γιώργος Βαφειάδης, 2ος ο κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος και 3ος ο κ. Σταμάτης Χουρδάκης. Στην κατηγορία των γυναικών η κα Χρυσή Βαφειάδη.

Στο Hole-In-One στην τρύπα Νο 5 δεν υπήρξε επιτυχία, ενώ στο Pro-Am του Crete Golf Club νικήτρια η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Henrick Engdhal, (Am1) Μανόλη Μαρκαντωνάκη, (Αm2) Δημήτρη Κολάρο και (Αm3) Sven Bensen. Δεύτερη η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Γιώργο Σωτηρόπουλο, (Αm1) Ελιάνα Κοκοτού, (Αm2) Ιωάννη Σταυρόπουλο, και (Αm3) Γιώργο Γενναράκη. ρίτη η ομάδα με παίκτες τους (Pro) Γιάννη Κακάκη Junior, (Am1) Γιάννη Κακάκη Senior, (Αm2) Νικόλαο Χαλαμπαλάκη και (Αm3) Alex Van de Craen.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.