Αρχική legacy Επίσκεψη Μάθησης Νέων Αγροτών στις Βρυξέλλες

Επίσκεψη Μάθησης Νέων Αγροτών στις Βρυξέλλες

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ στο ΕυρωΚοινοβούλιο, 25-27 Οκτ 2010Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ αποδέχθηκε την αξιοποίηση πρότασης Επίσκεψης Μάθησης στο ΕυρωΚοινοβούλιο στις Βρυξέλες Βελγίου, 25-27 Οκτ 2010, από τον Ευρωβουλευτή μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου κ. Σπύρο Δανέλλη.
Η ΠΕΝΑ, πέραν από την ενασχόληση με τα τρέχοντα θέματα των Νέων Αγροτών, τα οποία συμπίπτουν σε αρκετά σημεία με τα θέματα που απασχολούν όλους τους αγρότες, προβληματίζεται ιδιαιτέρως με το μέλλον του αγροτικού κόσμου και τις παραμέτρους που θα το επηρεάσουν. Ένα από τα κέντρα αποφάσεων είναι το Ευρωκοινοβούλιο, και η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών ενδιαφέρεται για την ενημέρωση των μελλών της στον τρόπο λήψης των αποφάσεων, αλλά και τον τρόπο επηρεασμού αυτών των αποφάσεων, καθώς και τις εξελίξεις στους ευρωπαίους συμπολίτες αγρότες.
Η Επίσκεψη Μάθησης, 25-27/10/2010, περιλαμβάνει 2 Ξεναγήσεις (ΕυρωΚοινοβούλιο & Δημοπρατήριο), 2 Επισκέψεις σε φάρμες (γαλακτοπαραγωγής-τυροκομικών & κρέατος) και 8 Ενημερώσεις από εξειδικευμένα στελέχη σε θέματα όπως: Λειτουργία του ΕυρωΚοινοβουλίου, Κοινή Γεωργική Πολιτική μετά το 2013, Στήριξη αγροτών (που πωλούν οι ίδιοι τα αγροτικά τους προϊόντα), Παραγωγή προϊόντων ειδικών ενδείξεων (ΠΟΠ, ΠΓΕ κλπ), Λειτουργία λιανικής-χονδρικής πώλησης και διεθνούς εμπορίου, Ποιότητα Γεωργικών Προϊόντων κλπ, ενώ θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «αναζήτηση διεξόδων για τη χάραξη στρατηγικής για μια επιτυχημένη εμπορία γεωργικών προϊόντων σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς».

Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.