Αρχική Hotels Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ. προς την ΑΕ που χρησιμοποιεί τον διακριτικό τίτλο...

Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ. προς την ΑΕ που χρησιμοποιεί τον διακριτικό τίτλο “Greek hotels association”

Εξώδικη διαμαρτυρία της Π.Ο.Ξ.Ένα σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί στους κύκλους των ξενοδόχων με εταιρεία η οποία χρησιμοποιεί ως διακριτικό τίτλο το όνομα “Greek hotels association”.

Tο ΞΕΕ δημοσιεύει στο site του εξώδικη διαμαρτυρία  που απέστειλε η Π.Ο.Ξ., κατά της εταιρείας “Greek hotels association”.
Στην οποία αναφέρεται πως “Από τα μέλη μας πληροφορηθήκαμε την ίδρυση της εταιρείας σας, η οποία έχει ως διακριτικό τίτλο και κύριο συνθετικό της επωνυμίας της τη λεκτική ένδειξη “Greek hotels association”.
Παράλληλα από τις επιστολές που απεστάλησαν στα μέλη της ΠΟΞ πληροφορηθήκαμε πως η εταιρία σας χρησιμοποιεί την ανωτέρω ένδειξη ως όνομα χώρου στο Ιnternt (www.greekhotels-association.com, www.greek-hotels-association.org). και συνεχίζοντας τονίζει πως “η χρήση της ανωτέρω λεκτικής ένδειξης από την εταιρεία σας, δημιουργεί πρόδηλο κίνδυνο συγχύσεως στον μέσο καταναλωτή, ο οποίος οδηγείται άμεσα στην συσχέτιση της εταιρεία σας με το σωματείο μας με την εντευθεν ζημιά και κινδύνους για τα συμφέροντά μας.”
Σύμφωνα με την εξώδικη διαμαρτυρία η Π.Ο.Ξ. ζητά από τους υπευθύνους της εν λόγω εταιρείας όπως
“Σταματήσετε να προβαίνετε σε οιαδήποτε χρήση της λεκτικής ένδειξης “Greek Hotel Association” και δη αφαιρέσετε τη συγκεκριμένη ένδειξη από το διακριτικό σας τίτλο, από την επωνυμία σας και από όνομα χώρου των ιστοσελίδων σας στο διαδίκτυο”.
Η εξώδικη διαμαρτυρία της ΠΟΞ παραδόθηκε στα γραφεία της ως άνω εταιρείας και ζητά την εντός πέντε ημερών συμμόρφωση τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.