Αρχική legacy Ήρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα

Ήρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα

Ήρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία ΕλλάδαΤριήμερη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη και το Σικάγο πραγματοποιεί ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος. Απόψε το απόγευμα θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης: «Ήρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα» που διοργανώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος. Σ. Ωνάσης, στη Νέα Υόρκη.
Την Τετάρτη ο κ. Γερουλάνος θα μεταβεί στο Σικάγο όπου θα συναντηθεί με τη Διευθύντρια Τουρισμού της πόλης και κατόπιν θα παραστεί στο “2010 Motivation Show” όπου θα συναντηθεί με τουριστικούς πράκτορες, εκθέτες και μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακολούθως προγραμματίζεται να επισκεφτεί το υπό ανέγερση Ελληνοαμερικανικό Μουσείο.
Το απόγευμα θα παραβρεθεί σε συνεστίαση που οργανώνει προς τιμήν του το Γενικό Προξενείο του Σικάγο, όπου θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί στις οργανώσεις και τα μέλη της Ομογένειας. Ακολούθως θα μιλήσει με ομογενειακά ΜΜΕ και με επιφανείς Έλληνες της ομογενειακής κοινότητας προκειμένου να τους ενημερώσει για τη νέα συμμετοχική προσπάθεια You in Greece και Μy Greece.
Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ο κ. Γερουλάνος θα έχει στη Νέα Υόρκη συνάντηση με τον ιστορικό Mark Mazower με τον οποίο θα ανταλλάξουν ιδέες για το πρόγραμμα «Θεσσαλονίκη – Σταυροδρόμι Πολιτισμών», κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ομογενειακά ΜΜΕ και θα παραστεί σε εκδήλωση της ομογένειας στην Αστόρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.