Αρχική Airlines News Germanwings και Lufthansa: Συνεργασία στο πρόγραμμα Miles & More και έπεται συνέχεια…

Germanwings και Lufthansa: Συνεργασία στο πρόγραμμα Miles & More και έπεται συνέχεια…

Από σήμερα 1/9 οι επιβάτες της Germanwings μπορούν να συλλέξουν μίλια στο πρόγραμμα Miles&MoreΑπό σήμερα 1η Σεπτεμβρίου οι επιβάτες της Germanwings είναι σε θέση να συλλέξουν μίλια στο πρόγραμμα Miles&More με άμεσο αποτέλεσμα.
Αυτή η κίνηση είναι ένα από τα πρώτα ωφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι επιβάτες από τη συνεργασία της Germanwings με τη Lufthansa.
Κάθε μέλος του προγράμματος Miles & More  μπορεί όχι μόνο να εξαργυρώσει τα συλλεχθέντα μίλια τους σε πτήσεις της Germanwings, αλλά και να συλλέξει Premium μίλια σε συγκεκριμένες πτήσεις. Όπως και με τα μίλια που μπορεί να συλλέξει κανείς σε πτήσεις της Lufthansa, οι ίδιοι ακριβώς όροι ισχύουν και για τα μίλια από τις πτήσεις της Germanwings όσον αφορά την αξία των μιλίων για συγκεκριμένες κρατήσεις. Τα μέλη του Miles & More μπορούν να λάβουν μέχρι και 1.000 μίλια για μία εγχώρια πτήση στη Γερμανία και μέχρι 1.250 για οποιαδήποτε πτήση της Germanwings σε ευρωπαικό προορισμό. Η δυνατότητα άλλωστε της εξαργύρωσης μιλίων για τα μέλη του προγράμματος Miles & More από πτήσεις της Germanwings ισχύουν ήδη από το Δεκέμβριο του 2009.
Επιπλέον, όσοι επιβάτες πετούν συχνά με κάρτα Miles & More HON Circle or Senator Status και ταξιδεύουν με Germanwings έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα Senator και Business Lounges σε όλη τη Γερμανία.
Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της  Germanwings – Boomerang Club – παραμένει φυσικά παρά τη συνεργασία με το Miles & More. Τα μέλη που είναι κάτοχοι της κάρτας Miles & More  καθώς και της κάρτας Boomerang-Club έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν σε ποιά κάρτα θα συλλέγουν τα μίλια τους.
Το επόμενο βήμα αυτής της συνεργασίας είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στην αρχές του 2011, και αφορά τον συνδυασμό των ναύλων μεταξύ των δύο εταιρειών. Μία τέτοια κίνηση θα δώσει τη δυνατότητα οι ταξιδιωτικοί πράκτορες καθώς και τα Sales Desks της Lufthansa (Call centers και γραφεία έκδοσης εισιτηρίων στα αεροδρόμια) να κάνουν κράτηση και να πουλήσουν μία πτήση μετ’ επιστροφής που να περιλαμβάνει πτήση της Lufthansa και της Germanwings.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.