Αρχική legacy Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ένταξης της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα φιλοξενίας αθλητών Special Olympics,...

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ένταξης της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα φιλοξενίας αθλητών Special Olympics, «ΠΟΛΙΣ-ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ».

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, Γιάννα Δεσποτοπούλου με τον υφυπουργό Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, Χρήστο ΑηδόνηΗ πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, κυρία Γιάννα Δεσποτοπούλου, πραγματοποίησε συναντήσεις με ξενοδόχους επιχειρηματίες και θεσμικούς φορείς του Νομού σε ένα κλίμα αλληλεγγύης, όπου πήρε τη διαβεβαίωση για την βούλησή τους να υποδεχτούν 500 αθλητές 4 ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Αγώνων.
Επίσης, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ 2011, είχε συνάντηση με χορηγούς των Αγώνων και παρέστη στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΟΠΑΠ (Μέγας Χορηγός) όπου είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Oργανισμού, κύριο Ιωάννη Σπανουδάκη ενώ συναντήθηκε και με το νέο Υφυπουργό Υγείας, Διατροφής και Άθλησης, κύριο Χρήστο Αηδόνη.
Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011. Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 7.500 αθλητές και 2.500 προπονητές από 185 χώρες, 3.000 κριτές/διαιτητές, 40.000 μέλη των οικογενειών των αθλητών, 25.000 εθελοντές, ενώ τη διοργάνωση θα καλύψουν 3.000 δημοσιογράφοι απ΄όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.