Αρχική legacy Σε διαγωνισμό θα βγει άμεσα το κάμπινγκ Σκοτίνας

Σε διαγωνισμό θα βγει άμεσα το κάμπινγκ Σκοτίνας

Celestyal Cruises

Σε διαγωνισμό θα βγει άμεσα το κάμπινγκ ΣκοτίναςΗ Πρόεδρος κυρία Αυγή Μαρκοπούλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Λάμπρου καθώς και κλιμάκιο της εταιρείας, με αφορμή την παρουσία τους στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού από τον υπουργό κ. Παύλο Γερουλάνο,  επισκέφθηκαν ακίνητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης στη Β. Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν αυτοψία σε όλα τα ακίνητα των νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας, τόσο στα υποκαταστήματα της ΕΤΑ (μαρίνα Καλαμαριάς, ακτή Αγίας Τριάδας, κάμπινγκ Παλιουρίου), όσο και στα ακίνητα προς αξιοποίηση, τα οποία είναι: έκταση στο Παλιούρι, τα ακίνητα στην Επανομή και  στον Άγιο Ιωάννη Νικήτης, το Κτήμα Αζάπικο, το κάμπινγκ Σκοτίνας, το Τουριστικό Περίπτερο Ξενία Πλαταμώνα κ.ά.
Αξίζει να επισημανθεί πως πρόκειται να βγει άμεσα σε διαγωνισμό το κάμπινγκ Σκοτίνας το οποίο βρίσκεται στην παραλία Σκοτίνας Πιερίας, σε παραλιακή έκταση 400 στρ. περίπου και στη συνέχεια έκταση στο Παλιούρι, αφού κρίνεται πως βρίσκονται σε ικανό βαθμό ωριμότητας.
Η ανωτέρω ενέργεια της νέας Διοίκησης της ΕΤΑ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης των στόχων της που είναι μεταξύ άλλων, η μεγιστοποίηση της αξίας της δημόσιας τουριστικής περιουσίας της χώρας και η συμβολή της ΕΤΑ στην τουριστική ανάπτυξη και την Εθνική Οικονομία, μέσω της άμεσης αξιοποίησης των ακινήτων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.