Αρχική legacy Καταστρέφεται ο «ζωτικός» χώρος των Νέων Αγροτών

Καταστρέφεται ο «ζωτικός» χώρος των Νέων Αγροτών

Καταστρέφεται ο «ζωτικός»  χώρος των Νέων ΑγροτώνΟι Νέοι Αγρότες νομού ΠΡΕΒΕΖΑΣ καταδικάζουν και είναι αντίθετοι στην ΠΩΛΗΣΗ της ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ.
Χρόνια ολόκληρα οι κτηνοτρόφοι της Πρέβεζας, συστηματικά, πολεμούσαν με κόπο, αίμα, ιδρώτα και μηδαμινά μέσα να δημιουργήσουν και να στηρίξουν μια συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία για να υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους αγρότες και για ζήσουμε εμείς οι νέοι συνάδελφοι τους καλύτερα από αυτούς.
Το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα και χάρις στην συλλογική υπεύθυνη συμμετοχή των κτηνοτρόφων, και όλων των κατοίκων, η ΔΩΔΩΝΗ έγινε γνωστή για το γάλα και το τυρί σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Η ποιότητα των προϊόντων της είναι εξαιρετική γι’ αυτό ο κόσμος τα αγάπησε. Απέκτησε ένα μεγάλο όνομα-φήμη για το οποίο πάλεψαν οι παλιότεροι συνάδελφοι μας. Αυτό θέλουν να το εκμεταλλευθούν κάποιοι …
Η τιμή του παραδιδόμενου γάλακτος αν και είναι χαμηλή, με υψηλό κόστος ζωοτροφών, οι κτηνοτρόφοι της Πρέβεζας, και όλης της Ηπείρου, το κρατούν σε υψηλή ποιότητα, με νύχια και με δόντια για το «όνομα» ΔΩΔΩΝΗ.
Το μέλλον των Νέων Αγροτών-κτηνοτρόφων διαφαίνεται δύσκολο και αβέβαιο ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ. Η ΔΩΔΩΝΗ είναι περιουσία όλων των Ηπειρωτών-κτηνοτρόφων, και τους ανήκει. Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να πουλήσει την κοινή μας περιουσία, τον ιδρώτα των πατεράδων και των μεγαλύτερων μας και το μέλλον μας.
Θα πολεμήσουμε για να κάνουμε την ΔΩΔΩΝΗ καλύτερη, παραγωγική και σταθερά ποιοτική, για να συνεχίσει να προσφέρει στον κόσμο που την ΑΓΑΠΗΣΕ, και που την έχει ανάγκη.
Συντασσόμαστε με τους συνεταιρισμένους κτηνοτρόφους και ΖΗΤΑΜΕ
1 : Να μην εισαχθεί γάλα στη ΔΩΔΩΝΗ από άλλες περιοχές
2ο: Να παραμείνει συνεταιριστική των κτηνοτρόφων προμηθευτών της
3 : Να σταματήσει το πλαφόν γάλακτος ανά παραγωγό, εφ’ όσον υπάρχει νόμιμη ποσόστωση ανά παραγωγό.
4ο: Να αυξηθούν οι τιμές του γάλακτος ανά λίτρο.
5ο: Να συμπιεσθεί το αυξημένο κόστος ζωοτροφών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.