Αρχική legacy Η Invest in Greece μιλάει στη γλώσσα των Κινέζων επενδυτών

Η Invest in Greece μιλάει στη γλώσσα των Κινέζων επενδυτών

Η Κινέζικη έκδοση της ιστοσελίδας είναι από σήμερα στον αέρα και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ενέργειες της Invest in Greece στην ΑσίαΗ πολυετής εμπειρία της εταιρείας Invest in Greece και η συνεχής μελέτη του τομέα των Ξένων Άμεσων Επενδύσεων έχουν υποδείξει ως βέλτιστη πρακτική την επικοινωνία «στη γλώσσα του επενδυτή». Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία, ενισχύοντας την εξωστρέφειά της και απαντώντας στην ανάγκη των επενδυτών για διαρκώς αναβαθμισμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες, προχώρησε στη μετάφραση της ιστοσελίδας της, www.investingreece.gov.gr, στην Κινεζική Γλώσσα.
Η Κινέζικη έκδοση της ιστοσελίδας είναι από σήμερα στον αέρα και έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από ενέργειες της Invest in Greece στην Ασία, σε μία περίοδο όπου η επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Κίνας ενισχύεται διαρκώς. Παράλληλα, στόχος είναι η πλήρης, άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των Κινέζων επενδυτών και η διαμόρφωση του κατάλληλου κλίματος για γόνιμο επιχειρηματικό διάλογο.
Η ιστοσελίδα της Invest in Greece είναι ένα δυναμικό εργαλείο τεχνολογικής αιχμής και αρτιότητας που ενημερώνεται καθημερινά, ώστε ο επισκέπτης να έχει πρόσβαση σε πολύτιμες πληροφορίες για τους βασικούς επενδυτικούς κλάδους της χώρας μας, αναλύσεις για το επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον της Ελλάδας, μία σειρά από χρήσιμες ηλεκτρονικές εκδόσεις της Invest in Greece, όλα τα τελευταία νέα για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της εταιρείας, κ.α.
Η ιστοσελίδα www.investingreece.gov.gr ανανεώθηκε πλήρως το 2009 με περιεχόμενο σε τέσσερις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Μετά τα Κινεζικά, η Invest in Greece έχει προγραμματίσει την άμεση μετάφραση του ιστότοπου σε Αραβικά έως το τέλος Σεπτεμβρίου, και Ισπανικά και Ρωσικά έως το τέλος του έτους, αποκτώντας έτσι πρωτοποριακά επικοινωνιακά εργαλεία για το έργο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.