Αρχική Hotels Γιορτάζοντας την “Ημέρα Ενότητας της Γερμανίας” στην Αθήνα

Γιορτάζοντας την “Ημέρα Ενότητας της Γερμανίας” στην Αθήνα

Γιορτάστε την «Ημέρα Ενότητας της Γερμανίας» απολαμβάνοντας αυθεντική Γερμανική κουζίνα στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott! Ο Σεφ Herbert Damboeck ετοιμάζει παραδοσιακές συνταγές από διάφορες περιοχές της Γερμανίας δημιουργώντας γευστικές απολαύσεις που θα σας απογειώσουν, σε έναν εκπληκτικό βραδινό μπουφέ, από 30 Σεπτεμβρίου έως  04 Οκτωβρίου 2010 στο εστιατόριο Ζέφυρος του Ξενοδοχείου.Γιορτάστε την «Ημέρα Ενότητας της Γερμανίας» απολαμβάνοντας αυθεντική Γερμανική κουζίνα στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott! Ο Σεφ Herbert Damboeck ετοιμάζει παραδοσιακές συνταγές από διάφορες περιοχές της Γερμανίας δημιουργώντας γευστικές απολαύσεις που θα σας απογειώσουν, σε έναν εκπληκτικό βραδινό μπουφέ, από 30 Σεπτεμβρίου έως  04 Οκτωβρίου 2010 στο εστιατόριο Ζέφυρος του Ξενοδοχείου.

Με την ευκαιρία εορτασμού της «Ημέρας Ενότητας της Γερμανίας» μπορείτε να απολαύσετε στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott αυθεντικές γεύσεις από περιοχές της Γερμανίας, με τη σφραγίδα του Σεφ Herbert Damboeck,
Στο εστιατόριο Zephyros, που βρίσκεται στον ημιόροφο του Ξενοδοχείου μπορείτε να γευθείτε ξεχωριστές συνταγές όπως Rheinischer Sauerbraten, Spaetzle, Apple Strudel με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, μπύρας και κρασιού.
Ο μπουφές περιλαμβάνει φημισμένα Γερμανικά ορεκτικά, Σπεσιαλιτέ με ψάρι, επιλογή από μαριναρισμένες σαλάτες και μία πλούσια ποικιλία από Κυρίως Πιάτα με παραδοσιακά συνοδευτικά.
Το μπουφέ μας συμπληρώνουν οι φημισμένες σούπες και το ψητό χοιρινό ή το μπούτι χοιρινού τα οποία γίνονται κοπή παρουσία του πελάτη.
Ολοκληρώστε τη βραδιά σας με ένα από τα 10 υπέροχα επιδόρπια που θα ετοιμασθούν ειδικά για τη συγκεκριμένη Γιορτή!

Για κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 30 (210) 930 0060.

Επιλογές μενού και τιμές:
Βραδινός μπουφές: 19:00 – 23:30. €29.00 κατ’ άτομο και  €16.00 για παιδιά κάτω των 16 ετών.
Κυριακιάτικο Brunch: 12:30 – 17:00. €43.00 κατ’ άτομο.
Γευσιγνωσία κρασιού με μόνο €10.00 επιπλέον κατ’ άτομο.

Ακρόαση
Για το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott:

Με θέα την Ακρόπολη, το πολυτελές ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott απέχει λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και τα φημισμένα αξιοθέατα. Με τα ευρύχωρα δωμάτια, τις άρτιες εγκαταστάσεις και τις  πλούσιες παροχές του το Ξενοδοχείο αποτελεί μία αξέχαστη απόδραση τόσο για τα επαγγελματικά σας ταξίδια όσο και για τα ταξίδια αναψυχής.  Με εύκολη πρόσβαση στην Πλάκα και τα  περίφημα Αθηναϊκά εστιατόρια καθώς και στις περιοχές Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη και Πειραιά, το ξενοδοχείο Athens Ledra Marriott  είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.