Αρχική legacy Αθήνα-Διήμερο συμπόσιο στο Ζάππειο Μέγαρο για τον ρόλο της ευεργεσίας και της...

Αθήνα-Διήμερο συμπόσιο στο Ζάππειο Μέγαρο για τον ρόλο της ευεργεσίας και της χορηγίας σε καιρούς οικονομικής ύφεσης, με τη στήριξη της ΑΧΕΠΑ

Αθήνα-Διήμερο συμπόσιο στο Ζάππειο Μέγαρο για τον ρόλο της ευεργεσίας και της χορηγίας σε καιρούς οικονομικής ύφεσης, με τη στήριξη της ΑΧΕΠΑΣυμπόσιο με θέμα τον ρόλο της ευεργεσίας και της χορηγίας σε καιρούς οικονομικής ύφεσης, πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης και τιμής των εθνικών ευεργετών που έχει θεσπιστεί ετησίως από την πρόεδρο της δημοκρατίας.
Το συμπόσιο διοργανώνει η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών σε συνεργασία με την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων και με τη στήριξη της Ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ και το παράρτημά της στην Ελλάδα ΠΕΡΙΚΛΗΣ.
Το συμπόσιο αυτό αποτελεί το δεύτερο μέρος κύκλου συμποσίων με θέμα “Ο θεσμός της χορηγίας από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”.
Στο συμπόσιο έχουν κληθεί να λάβουν μέρος σημαντικές ακαδημαϊκές προσωπικότητες ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων, αλλά και μέλη της κυβέρνησης που θα δώσουν το δικό τους στίγμα για τη σύγχρονη συγκυρία.
Η πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής κα Ιωάννα Κονδύλη σημείωσε ότι στο πλαίσιο του συμποσίου θα αποδοθεί αριστείο στο σύγχρονο φιλάνθρωπο ευεργέτη καπετάν Παναγιώτη Τσάκο και στο Ίδρυμα Μαρία Τσάκου για το πολυσχιδές κοινωφελές τους έργο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.