Αρχική Companies iphone 4: Από 27/8 θα το βρείτε και στην Ελλάδα

iphone 4: Από 27/8 θα το βρείτε και στην Ελλάδα

iphone 4‘Εχετε κάνει προκράτηση για το νέο σας iphone 4 εάν ναι τότε είστε από τους τυχερούς που θα το χρησιμοποιήσουν πρώτοι εδώ στην Ελλάδα. Αλλιώς θα περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο μιας και η εκτίμιση των εταιριών κινητής τηλεφωνίας είναι πως τα κομμάτια που θα έρθουν δεν θα καλύψουν τη ζήτησή του.

Το νέο iPhone 4 διαθέτει FaceTime video κλήσεις, δηλαδή δύο κάμερες, μία μπροστά η οποία εστιάζει στον χρήστη του iphone και μία άλλη που εστιάζει σε οτιδήποτε άλλο. Με το πρόγραμμα FaceTime  μπορείς όταν κάνεις video κλήση να μεταφέρεσαι από την μία στην άλλα κάμερα.
Επίσης τo iphone 4 διαθέτει, οθόνη αφής Retina για εικόνα υψηλής ευκρίνειας, κάμερα 5MPixels με ενσωματωμένο φλας και δυνατότητα λήψης video HD (High Definition), με ισχυρό επεξεργαστή Apple A4 1GHz, ενσωματωμένο γυροσκόπιο τριών αξόνων για καλύτερη χρήση παιχνιδιών και προγραμμάτων πλοήγησης αλλά και πιο ισχυρή μπαταρία για μέχρι 40% καλύτερη απόδοση.
Διαθέτει, λειτουργικό σύστημα iOS4, που είναι η νεότερη έκδοση της πιο εξελιγμένης πλατφόρμας για κινητά τηλέφωνα και περιλαμβάνει πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοποριακό App Store παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 200.000 εφαρμογές, όπως το νέο iMovie app, που σχεδιάστηκε ειδικά για το iPhone 4.

Για το iphone 4 έχουν ετοιμάσει ήδη οικονομικά πακέτα με τα προγράμματα συμβολαίου, η Cosmote και η Vodafone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.