Αρχική Companies Ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος θα είναι πάντα δίπλα μας

Ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος θα είναι πάντα δίπλα μας

Navigator logoΟ ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα

“Ένας άνθρωπος που σφράγισε την  ιστορία του ελληνικού τουρισμού και  «έχτισε» με την εργατικότητα και τη διορατικότητά του την κρουαζιέρα στην Ελλάδα, ο Ιδρυτής και Πρόεδρος του Navigator & Tourist Services Ltd., ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος έφυγε την Κυριακή 22 Αυγούστου από κοντά μας .
Πολυπράγμων και οραματιστής, ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος, αποτέλεσε με το διαρκές πρωτοπόρο έργο του έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και εδραίωσης του ελληνικού τουρισμού. Η εμπειρία του και η βαθιά γνώση της αγοράς που προσέφερε απλόχερα στους συνεργάτες και συνομιλητές του, αλλά και η σπάνια προσωπικότητά του αφήνουν ένα κενό δυσαναπλήρωτο.
Ο Αναστάσιος Στυλιανόπουλος θα είναι πάντα παρών, όπως συμβαίνει πάντοτε με ανθρώπους που αφήνουν σημαντικό έργο πίσω τους, ανθρώπους που αποτελούν έμπνευση για τους επόμενους, εξασφαλίζοντας έτσι μια αέναη θέση στη μνήμη, αλλά και την καρδιά μας.
Όλοι εμείς στον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Navigator θα συνεχίσουμε το έργο μας, με την ίδια αγάπη για τον Ελληνικό τουρισμό και το ίδιο μεράκι, με το οποίο μας εμπότισε ο ιδρυτής μας Αναστάσιος  Στυλιανόπουλος.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.