Αρχική Airlines News Με ειδικές προσφορές γιορτάζει η Etihad την έναρξη της συνεργασίας με την...

Με ειδικές προσφορές γιορτάζει η Etihad την έναρξη της συνεργασίας με την Virgin Blue

Ο Γενικός Διευθυντής των Αερογραμμών Virgin Blue Group, Mr John Borghetti (αριστερά) και ο  Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, Mr James Hogan (δεξιά).Η Etihad Airways ανακοίνωσε μεγάλες προσφορές εισιτηρίων, για να γιορτάσει την έναρξη της νέας συνεργασίας της με την Virgin Blue Group.
Προσφορές σε ναύλους μετ’ επιστροφής από την Αυστραλία στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων φόρων και προσαυξήσεων, ξεκινούν από AU$1834, με παρόμοιες προσφορές ναύλων επιστροφής από την Ευρώπη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα ισχύουν οι προσφορές, οι ναύλοι μετ’ επιστροφής στην οικονομική θέση συμπεριλαμβανομένων φόρων και προσαυξήσεων, περιλαμβάνουν τα δρομολόγια:
Αδελαΐδα-Δουβλίνο από AU$2138 ή  Αδελαΐδα-Αθήνα από $2171
Κέιρνς-Παρίσι από AU$2190 ή Κέιρνς-Μιλάνο από $2138
Γκόλντ Κόουστ-Άμπου Ντάμπι από AU$1839 ή Γκόλντ Κόουστ-Μάντεστερ από AU$2237
Λονδίνο-Άιερς Ρόκ από £947 ή Λονδίνο-Όουκλαντ από £938
Φρανκφούρτη-Όουκλαντ από €1155 ή Γενεύη-Αδελαϊδα από CHF1355
Βηρυτός-Σύδνεϋ από US$1991
Οι ναύλοι της Etihad στη Διακεκριμένη θέση ξεκινούν από:
AU$8215 Σύδνεϋ – Άμπου Ντάμπι
AU$8465 Σύδνεϋ-Λονδίνο
AU$8165 Μελβούρνη – Φρανκφούρτη
Η Etihad επίσης λανσάρει το Australia Skypass, ένα νέο προϊόν ναύλων που επιτρέπει στους εισερχόμενους τουρίστες να πετάξουν σε όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία με όριο τους έξι εσωτερικούς/Τασμανικούς προορισμούς και με τιμή που ξεκινάει από USD$55 ανά προορισμό.
Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, Peter Baumgartner δήλωσε ότι οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ναύλοι σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να προωθήσουν το νέο δίκτυο που προκύπτει από αυτή την κοινοπραξία.
«Πιστεύουμε ότι το Australia Skypass θα αποτελέσει ένα πλεονέκτημα για τον εγχώριο τουρισμό στην Αυστραλία, δίνοντας στους Ευρωπαίους ταξιδιώτες πρόσβαση σε δευτερεύοντες σταθμούς όπως την Τασμανία και το Βόρειο Κουίνσλαντ, καθώς και συνδέσεις μεταξύ των μεγαλύτερων πρωτευουσών», δήλωσε.
«Αυτό το είδος εισερχόμενων ναύλων θα προβάλλει την Αυστραλία πέρα από την Μελβούρνη και το Σύδνεϋ, χωρίς φυσικά να αποκλείει αυτές τις πόλεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.