Αρχική legacy Τραινοσε, νέα δρομολόγια στην γραμμή Πελοποννήσου

Τραινοσε, νέα δρομολόγια στην γραμμή Πελοποννήσου

Τραινοσε, νέα δρομολόγια στην γραμμή Κόρινθος-Άργος, Ναύπλιο-Τρίπολη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., ύστερα από την ολοκλήρωση των δοκιμών βελτίωσης στη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη, ανακοίνωσε την έναρξη του νέου και ενισχυμένου πλέγματος δρομολογίων στην γραμμή Κόρινθος-Άργος, Ναύπλιο-Τρίπολη, το οποίο και θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010.
Πιο συγκεκριμένα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ το Αθήνα – Τρίπολη (επίσης με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και 44 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά.
Αντίστοιχες βελτιώσεις σημειώνονται και στα επιμέρους δρομολόγια του πλέγματος:
Το Κόρινθος – Άργος από τα 65 λεπτά μειώνεται στα 45
Το Άργος – Ναύπλιο από τα 17 λεπτά μειώνεται στα 10
Το Άργος – Τρίπολη από τα 80 λεπτά μειώνεται στα 58 λεπτά
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., διαμόρφωσε ένα νέο, ευέλικτο και ανταγωνιστικό πλέγμα δρομολογίων για τη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη τροποποιώντας επιπρόσθετα και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης από και προς Αθήνα – Κόρινθο, ώστε το επιβατικό κοινό να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις πρωινές και βραδινές ανταποκρίσεις του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.