Αρχική Airlines News Η Gulf Air σε Άντεν και Κολόμπο

Η Gulf Air σε Άντεν και Κολόμπο

Η Gulf Air ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς τις πόλεις Άντεν και Κολόμπο

H Gulf Air επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή για την εξυπηρέτηση περισσότερου επιβατικού κοινού.

Η Gulf Air από τις 22 Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετεί τη σύνδεση με το Άντεν μέσω Σαναά με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα ενώ οι πτήσεις για το Κολόμπο θα ξεκινήσουν από τις 5 Οκτωβρίου και θα εκτελούνται πέντε φορές την εβδομάδα.

Τα δρομολόγια αναμένεται να προσελκύσουν πελάτες που επισκέπτονται φίλους και συγγενείς, τους εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος και την τουριστική βιομηχανία. Οι πτήσεις σε αυτούς τους δύο νέους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη A319 και A320 αντίστοιχα.

«Η Gulf Air εδραιώνει την ηγετική της θέση ως ο πρώτος αερομεταφορέας του Κόλπου που συνδέει το Άντεν με την περιοχή, καθώς αυτή τη στιγμή κανένας άλλος αερομεταφορέας του Κόλπου δεν προσφέρει πτήσεις για τη συγκεκριμένη πόλη. Το Άντεν, ως η εμπορική πρωτεύουσα της Υεμένης, αποτελεί για τη Gulf Air μια πολύ μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να εδραιώσει τη θέση της στη νέα αυτή αγορά. Η πόλη συμπεριλήφθηκε πρόσφατα στις αναπτυξιακές προτεραιότητες της κυβέρνησης της Υεμένης με σημαντικά προγράμματα υποστήριξης της εμπορικής ζώνης, του λιμανιού, του αεροδρομίου και του ιδιωτικού τομέα της πόλης προσελκύοντας ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες επενδύσεις».

«Από την άλλη, το Κολόμπο δεν αποτελεί νέο προορισμό για τη Gulf Air καθώς πετούσαμε εκεί από το 1976 μέχρι τον Μάρτιο του 2005. Χαίρομαι που έφτασε η ώρα να συνδεθούμε και πάλι με την πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα. Εκτός του ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση εμπορίου της χώρας, το Κολόμπο αποτελεί επίσης έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό χάρη στις μαγευτικές παραλίες και στα πολιτιστικά αξιοθέατα που διαθέτει. Επιπλέον, χιλιάδες κάτοικοι του Μπαχρέιν που κατάγονται από τη Σρι Λάνκα θα υποδεχτούν με χαρά την επανέναρξη των πτήσεων προς το Κολόμπο καθώς τώρα πια θα μπορούν να ταξιδεύουν στη χώρα τους με απευθείας πτήσεις».

Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι αυτές οι δύο πόλεις έχουν αυξημένες εμπορικές προοπτικές και ελπίζουμε ότι τα νέα αυτά δρομολόγια θα είναι εξίσου επιτυχημένα με τα υπόλοιπα έξι που ξεκινήσαμε πρόσφατα».

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής της στρατηγικής, η Gulf Air ανανέωσε ολόκληρο το δίκτυο των δρομολογίων της έχοντας προσθέσει από τον Σεπτέμβριο του 2009 στο δίκτυό της έξι νέους προορισμούς: Βαγδάτη, Νατζάφ και Ερμπίλ στο Ιράκ, Αλεξάνδρεια στην Αίγυπτο, Αλέπο στη Συρία και Μεδίνα στη Σαουδική Αραβία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.