Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Photobook Exhibition – Έως Κυριακή 29 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη

Photobook Exhibition – Έως Κυριακή 29 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη

Στο πλαίσιο του κεντρικού εκθεσιακού προγράμματος του Athens Photo Festival 2018 παρουσιάζεται έως τις 29 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138, μία ξεχωριστή έκθεση αφιερωμένη στο φωτογραφικό βιβλίο.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να αναδειχθεί μια λιγότερο γνωστή πτυχή της καλλιτεχνικής δημιουργίας στη χώρα μας, που καθιστά το βιβλίο ένα αυτοτελές έργο, παρουσιάζοντας βιβλία από καλλιτέχνες (self published) και διεθνείς εκδοτικούς οίκους, εκδόσεις περιορισμένου αριθμού αντιτύπων, καταλόγους, zines και DIY έντυπα σε σχέση με τη φωτογραφία.

Η έκθεση αυτή προτείνει στους φίλους της φωτογραφίας, του βιβλίου και της σύγχρονης δημιουργίας γενικότερα μια «άλλη» εμπειρία ανάγνωσης, όπου έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα από 300 επιλεγμένα βιβλία από όλο τον κόσμο, τα οποία αντανακλούν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων καλλιτεχνικών αναζητήσεων καθώς και τάσεων στο χώρο του βιβλίου.

Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138

Διάρκεια έως 29 Ιουλίου 2018

Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη & Κυριακή 10:00-18:00, Παρασκευή & Σάββατο 10:00-22:00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.