Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύντομα η Περιφέρεια Κρήτης θα δημιουργήσει Film Office

Σύντομα η Περιφέρεια Κρήτης θα δημιουργήσει Film Office

Σε πολύ θερμό κλίμα, έγινε την περασμένη Τρίτη, η συνάντηση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, με θέμα τον συντονισμό της ΓΓ και της Περιφέρειας για την προσέλκυση οπτικοακουστικών παραγωγών στην Κρήτη.

Την ευκαιρία έδωσε η επίσκεψη κλιμακίου Κινέζων επενδυτών από την China Intercontinental Communication Center (CICC) και την εταιρεία παραγωγής Stellar Mega Ltd για την υλοποίηση μιας μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής, που σημαντικό μέρος της διερευνάται να γυριστεί στην Κρήτη.

Στην συζήτησή τους εκτίμησαν ότι η προβολή της ταινίας στην Κίνα θα δώσει μεγάλη ώθηση στον τουρισμό του νησιού, ενώ θα δημιουργήσει και θέσεις απασχόλησης.

Η Κρήτη με τον αρχαίο της πολιτισμό και την μεγάλη προσφορά διαφορετικών τοπιών μπορεί να αναδειχθεί σε προνομιακό τόπο γυρισμάτων οπτικοακουστικών παραγωγών.

Σύντομα η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι έτοιμη να δημιουργήσει και Film Office, ένα κόμβο διαχείρισης των αιτημάτων κινηματογράφησης και φωτογράφησης, καθώς και διασύνδεσης των επαγγελματιών και φορέων που σχετίζονται με την εκτέλεση μιας παραγωγής (από την εστίαση και τα σκηνικά ως τα αυτοκίνητα και τους χώρους αποθήκευσης).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.