Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του βουλευτή Α´ Αθήνας και Τομεάρχη Τουρισμού της Ένωσης Κεντρώων κ....

Συνάντηση του βουλευτή Α´ Αθήνας και Τομεάρχη Τουρισμού της Ένωσης Κεντρώων κ. Μάριου Γεωργιάδη με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού, ασκούντα χρέη Προέδρου κ. Απόστολο Μουσαμά

Ο ξενοδοχειακός κλάδος ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης της οικονομίας και η ανάδειξη ειδικών μορφών τουρισμού υπήρξαν οι κοινές συνισταμένες της συνάντησης του βουλευτή Α´ Αθήνας και Τομεάρχη Τουρισμού της Ένωσης Κεντρώων κ. Μάριου Γεωργιάδη με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης, ασκούντα χρέη Προέδρου κ. Απόστολο Μουσαμά.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε την ανάγκη η Ελλάδα να βασίσει την ανάπτυξή της στον τουριστικό τομέα: “Η δυναμική επανατοποθέτηση του τουριστικού branding της χώρας μας πρέπει να συνοδεύεται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης ″ και πρόσθεσε ότι η Αθήνα αποτελεί ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό, µε αυξανόμενη ζήτηση και συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στον επισκέπτη ολοκληρωμένες εμπειρίες.

Ο κ. Μουσαμάς ενημέρωσε με τη σειρά τον κ. Γεωργιάδη για την τουριστική κίνηση και την απόδοση των ξενοδοχείων κυρίως της Αθήνας ενώ υπογράμμισε την ανάγκη διαμόρφωσης και προώθησης μιας ελκυστικής εικόνας για τον ελληνικό συνεδριακό τουρισμό. Σύμφωνα με τον κ. Μουσαμά, η κοινή γραμμή πλεύσης και ουσιαστικής συνεργασίας της πολιτείας, του ξενοδοχειακού κλάδου, των λοιπών ιδιωτικών τουριστικών φορέων και των αρμοδίων δημόσιων υπηρεσιών θα ευνοούσε σημαντικά την αναπτυξιακή δυναμική του τουριστικού προϊόντος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη σχεδιασμού μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για τον τουρισμό, με συντονισμένες δράσεις και κίνητρα και εστίασαν στην προοπτική ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού και ιδιαίτερα στους τρόπους ενίσχυσης του συγκεκριμένου τομέα στην Αθήνα, ώστε να αποκομίσει η πρωτεύουσα αλλά και οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.