Αρχική Αεροπορικά Νέα H Hainan Airlines γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο κοσμοπολίτικο Ναυτικό Όμιλο...

H Hainan Airlines γιόρτασε τα 25 χρόνια της στο κοσμοπολίτικο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον υπέροχο χώρο του «Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης» η Hainan Airlines με μια glamour εκδήλωση και οικοδεσπότη τον κ. Ντίνο Φραντζεσκάκη, Γενικό Διευθυντή της Discover the World, γιόρτασε μαζί με πλήθος κόσμου από την τουριστική αγορά και αντιπροσώπους από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας καθώς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα 25 χρόνια της, στις 20 Ιουνίου 2018. 

Στην εκδήλωση οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρίας, καθώς επίσης για την ιστορία, τα βραβεία, το Fortune Wings Club – Frequent Flyer Program μαζί με τις Hong Kong Airlines, Grand China Air, Lucky Air, κλπ – το στόλο, το δίκτυο με τα δρομολόγια, κλπ.

Ακολούθησε μπουφές και συζήτηση με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους δημοσιογράφους.

Σχετικά με τη Hainan Airlines
Η Hainan Airlines είναι αεροπορική εταιρία με βάση το Haiku Meilan International Airport στην Κίνα και από το 1993 έχει δημιουργήσει 24 βάσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της Κίνας, όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη, το Xi’an, την Guangzhou και άλλα. Σήμερα ο στόλος της φτάνει τα 207 αεροσκάφη όπου αποτελείται κυρίως από Boeing 737 και 787 καθώς επίσης και από Airbus 330. Πρόσφατα απέκτησε στο στόλο της και τα Dreamliner Boeing 787-8 και 787-9. Το δίκτυο της καλύπτει 500 domestic και international δρομολόγια και πετάει σε πάνω από 90 πόλεις και έτσι συνδέει την Κίνα με την Ασία, την Βόρεια Αμερική, την Ωκεανία, καθώς επίσης και την Ευρώπη συνδέοντας το Πεκίνο με τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, την Πράγα, το Μάντσεστερ, το Εδινβούργο και το Δουβλίνο.

Σχετικά με τη Discover the World
Η Discover the World έχει κερδίσει τη φήμη της ως ηγέτιδα στην παγκόσμια αγορά και η επιτυχία της στην ανάπτυξη ενός παγκοσμίου δικτύου 85 γραφείων σε περισσότερες από 60 χώρες με εξαιρετική απόδοση εκπροσώπησης είναι ασύγκριτη. Με ένα χαρτοφυλάκιο περισσότερων από 90 πελατών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες outsourcing πωλήσεων, μάρκετινγκ και επιχειρηματικών διαδικασιών, η Discover the World παραμένει κυρίαρχος καινοτόμος στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.