Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Χερσόνησο Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Χερσόνησο Ηρακλείου

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Χερσόνησο Ηρακλείου, με εκπροσώπους των κλάδων των τουριστικών λεωφορείων και του Συλλόγου Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Κρήτης

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών της στην Κρήτη με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου πραγματοποίησε συνεχείς συναντήσεις στην Χερσόνησο Ηρακλείου με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικίασης Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Κρήτης, κ. Γιώργο Μπαμιεδάκη, και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κ. Στράτο Μαγκουσάκη.

Ο κ. Μπαμιεδάκης, ενημέρωσε την Υπουργό για τη μεγάλη αύξηση στον κύκλο εργασιών του κλάδου των ενοικιαζόμενων οχημάτων στην Κρήτη από τις αρχές του έτους και της έθεσε τα θέματα που τους απασχολούν που συνδέονται με την τεράστια αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Με τον κ. Μαγκουσάκη, συζήτησαν τα θέματα που αφορούν τον κλάδο των τουριστικών λεωφορείων και για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξής του, και επιμέρους ζητήματα που αφορούν τα όρια ηλικίας των οχημάτων, τα τέλη κυκλοφορίας και την ασφάλεια των επιβατών.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα θέματα υποδομών και οδικών δικτύων και ζήτησαν από την Υπουργό να μεταφέρει τα αιτήματά τους στα αρμόδια υπουργεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.