Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Σουλτς για την προσφυγική κρίση

Σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Σουλτς για την προσφυγική κρίση

Σουλτς_4_11_2015Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αναχώρησαν 30 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ για το Λουξεμβούργο, παραβρέθηκαν το πρωϊ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο προσφυγικό ζήτημα και στη μετανάστευση.
 
Ο Πρόεδρος Σουλτς θα έχει επίσης διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο.
 
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Σουλτς και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβούν μαζί  στη Λέσβο, όπου θα επισκεφθούν το κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.