Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Σουλτς για την προσφυγική κρίση

Σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος Σουλτς για την προσφυγική κρίση

Σουλτς_4_11_2015Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου αναχώρησαν 30 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ για το Λουξεμβούργο, παραβρέθηκαν το πρωϊ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Στη συνέχεια θα έχουν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο προσφυγικό ζήτημα και στη μετανάστευση.
 
Ο Πρόεδρος Σουλτς θα έχει επίσης διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο.
 
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος Σουλτς και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μεταβούν μαζί  στη Λέσβο, όπου θα επισκεφθούν το κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης προσφύγων.
 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version