Αρχική Αεροπορικά Νέα Παράνομη κρίθηκε η απεργία των πιλότων της Lufthansa

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των πιλότων της Lufthansa

Η κατάσταση αναμένεται να ομολαποιηθεί από την Πέμπτη

pilots_strikeΠαράνομη έκρινε γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο την απεργία των πιλότων της Lufthansa ζητώντας να σταματήσουν την απεργιακή τους κινητοποίηση, η οποία οδήγησε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, στην ακύρωση περίπου 1.000 πτήσεων.

Η πρώτη ημέρα της απεργίας του Συνδικάτου Vereinigung Cockpit των πιλότων ήταν η Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ενώ συνέχισαν με νέα ανακοίνωσή τους και τη Τετάρτη με νέα 24ωρη απεργία.

Η απεργία προκηρύχθηκε από το συνδικάτο, στο πλαίσιο της διαμάχης με τη διοίκηση της εταιρείας για περικοπές μισθολογικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Το συνδικάτο των πιλότων Vereinigung Cockpit ανακοίνωσε ότι η απόφαση σημαίνει πως όλοι οι πιλότοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο πότε θα επαναληφθούν οι πτήσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η απόφαση ήταν μια καλή είδηση ​​για τους επιβάτες, αλλά ήρθε πολύ αργά για να αλλάξει το πρόγραμμα πτήσεων της Τετάρτης.

Η κατάσταση αναμένεται να ομολαποιηθεί από την Πέμπτη.

Οι πτήσεις των θυγατρικών εταιριών Germanwings, Swiss, Austrian Airlines και Brussels Airlines δεν έχουν επηρεαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.