Home Αεροπορικά Νέα Παράνομη κρίθηκε η απεργία των πιλότων της Lufthansa

Παράνομη κρίθηκε η απεργία των πιλότων της Lufthansa

Η κατάσταση αναμένεται να ομολαποιηθεί από την Πέμπτη

pilots_strikeΠαράνομη έκρινε γερμανικό περιφερειακό δικαστήριο την απεργία των πιλότων της Lufthansa ζητώντας να σταματήσουν την απεργιακή τους κινητοποίηση, η οποία οδήγησε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, στην ακύρωση περίπου 1.000 πτήσεων.

Η πρώτη ημέρα της απεργίας του Συνδικάτου Vereinigung Cockpit των πιλότων ήταν η Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, ενώ συνέχισαν με νέα ανακοίνωσή τους και τη Τετάρτη με νέα 24ωρη απεργία.

Η απεργία προκηρύχθηκε από το συνδικάτο, στο πλαίσιο της διαμάχης με τη διοίκηση της εταιρείας για περικοπές μισθολογικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα.

Το συνδικάτο των πιλότων Vereinigung Cockpit ανακοίνωσε ότι η απόφαση σημαίνει πως όλοι οι πιλότοι πρέπει να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους, αν και δεν ήταν ξεκάθαρο πότε θα επαναληφθούν οι πτήσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η απόφαση ήταν μια καλή είδηση ​​για τους επιβάτες, αλλά ήρθε πολύ αργά για να αλλάξει το πρόγραμμα πτήσεων της Τετάρτης.

Η κατάσταση αναμένεται να ομολαποιηθεί από την Πέμπτη.

Οι πτήσεις των θυγατρικών εταιριών Germanwings, Swiss, Austrian Airlines και Brussels Airlines δεν έχουν επηρεαστεί.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version