Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γέφυρα Πολιτισμού Και Διαλόγου Στο Sofitel Athens Airport

Γέφυρα Πολιτισμού Και Διαλόγου Στο Sofitel Athens Airport

Sofitel-Γεφυρα-Εικαστική-Έκθεση
Ο κ. Cyril Manguso (αριστερά) Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport και ο κ. Γεώργιος Σταύρου (δεξιά) Εμπορικός Διευθυντής του ξενοδοχείου, με τους εικαστικούς καλλιτέχνες της έκθεσης Γέφυρα

Με μια συλλογική εικαστική έκθεση 21 καλλιτεχνών καλωσόρισε το φετινό Μάιο το Sofitel Athens Airport, της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων, γαλλικής κομψότητας.

Evgenia Karamouzi-FullSizeRenderΠρόκειται για την έκθεση Γέφυρα, η οποία αφορά σε έργα ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας όχι μόνο καταξιωμένων αλλά και νέων καλλιτεχνών και η οποία φιλοξενείται στους κοινόχρηστους χώρους του Sofitel από τις 12 Μαΐου έως και τις 31 Ιουλίου 2015. Οι 21 καλλιτέχνες που συμμετέχουν δημιουργούν ένα συμπαγές βήμα καλλιτεχνικού διαλόγου πέραν από τα σύνορα, με κύριο στόχο την ενεργοποίηση της μνήμης του κόσμου για την Πρόοδο και τον Πολιτισμό.

«Λόγω της στρατηγικής θέσης του Sofitel Athens Airport, η πλουραλιστική έκθεση Γέφυρα, μετατρέπεται ουσιαστικά σε έναν πληθωρικό εικαστικό και πολιτισμικό κόμβο εισόδου και εξόδου των διεθνών επισκεπτών στη χώρα μας» δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.

Στην έκθεση Γέφυρα συμμετέχουν οι: Ελευθερία Ανδριανοπούλου, Στάθης Ανδρουτσάκης, Γιάννης Μπαβαρέζος, Βασιλική Μπούρμα, Δημήτρης Δήμου, Έλενα Γκαρστέα, Ανδρέας Γεωργιάδης, Όλγα Γουλανδρή, Κατερίνα Ιωαννίδου, Τίνα Καραγιώργη, Ευγενία Καραμούζη, Βασίλης Καβουρίδης, Βιβή Κουργιαλή, Λυδία Μαργαρώνη, Γιώργος Μωραΐτης, Λύδα Νικολαΐδη, Τζένη Νόση, Πόπη Παπαδοπούλου, Άννα Τσαμκόσογλου, Ελένη Τσώνη, Luiz Veloso, Χρυσούλα Ξυνέλη.

Επιμέλεια έκθεσης, Γιάννης Μπαβαρέζος, Άντα Σκαφτούρου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.