Αρχική Αστικες συγκοινωνίες Συνδέεται ξανά η Αργυρούπολη με το κέντρο της Αθήνας! Εγκρίθηκε νέα λεωφορειακή...

Συνδέεται ξανά η Αργυρούπολη με το κέντρο της Αθήνας! Εγκρίθηκε νέα λεωφορειακή γραμμή

ethelΤη λειτουργία της γραμμής «165», που θα ξεκινάει από τον Αγ. Τρύφωνα, θα διέρχεται από όλη την Λεωφ. Κύπρου και θα καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας,  προαναγγέλλει ο Δήμος Αργυρούπολης, με ανακοίνωσή του.

[scribd id=252509180 key=key-Zb4eMaFEeIlXwG5jCazs mode=scroll]

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “Τα συνεχή διαβήματα και η επίμονη προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου, προς το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΟΑΣΑ για το θέμα της κατάργησης του τερματισμού στην Αθήνα λεωφορειακών γραμμών του Δήμου, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην τελευταία συνάντησή του με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Γρηγόρη Δημητριάδη, συμφωνήθηκε η λειτουργία της γραμμής «165», που θα ξεκινάει από τον Αγ. Τρύφωνα, θα διέρχεται από όλη την Λεωφ. Κύπρου και θα καταλήγει στο κέντρο της Αθήνας.”

 Έτσι, παράλληλα με την λειτουργία της 1ης Γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας, που αρχίζει στις 19 Ιανουαρίου, με την γραμμή Αργυρούπολη –Σύνταγμα ολοκληρώνεται, στην παρούσα φάση, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση μετακίνησης των δημοτών και κατοίκων, του Δήμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.