Αρχική Αεροπορικά Νέα Επιβάτες κατέλαβαν αεροπλάνο όταν ματαιώθηκε πτήση από Birmingham για Αθήνα

Επιβάτες κατέλαβαν αεροπλάνο όταν ματαιώθηκε πτήση από Birmingham για Αθήνα

Επιβάτες κατέλαβαν αεροπλάνο όταν ματαιώθηκε πτήση από Birmingham για Αθήνα

Περίπου 100 επιβάτες που είχαν ήδη καθυστερήσει να αναχωρήσουν από το Birmingham της Βρετανίας για Αθήνα αρνήθηκαν να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο όταν ενημερώθηκαν ότι η πτήση ματαιώθηκε.

Η πτήση της Viking Hellas, επρόκειτο αρχικά να αναχωρήσει από το Μάντσεστερ στις 13.00 τοπική ώρα την Παρασκευή, αλλά οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με λεωφορείο το Birmingham, όπου επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με την προοπτική να αναχωρήσουν στις 17.00. Όταν λίγο αργότερα τους ανακοινώθηκε ότι η πτήση ματαιώθηκε και τους ζητήθηκε να αποβιβαστούν, αυτοί αρνήθηκαν.

Οι αστυνομικοί που εισήλθαν στο αεροπλάνο δεν επενέβησαν στη διαμάχη ανάμεσα στους επιβάτες και την εταιρεία και η κατάληψη συνεχίστηκε μέχρι τη 01.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Ήταν απλά μια αστική διαφορά μεταξύ επιβατών και αεροπορικής εταιρίας, η αστυνομία ήταν εκεί για την παρακολούθηση της κατάστασης και να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξεφύγει ο έλεγχος.”

Όπως μεταδίδει το BBC, μια επιβάτης με το όνομα Ντορότα δήλωσε ότι η πτήση ήταν μισθωμένη και ήταν αρχικά προγραμματισμένη να αναχωρήσει μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 21 Οκτωβρίου.

Είπε ακόμα ότι οι επιβάτες κατέβηκαν διότι πεινούσαν και η αεροπορική εταιρία τους έδωσε μια επιστολή από τη Viking Hellas που ανέφερε ότι η πτήση ματαιώθηκε λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, και οι επιβάτες μπορούν να αποζημιωθούν.

Πηγή: www.bbc.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.