Αρχική Exhibitions Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα «Τουρισμός Ευεξίας & Spa- εξελίξεις και...

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα «Τουρισμός Ευεξίας & Spa- εξελίξεις και προοπτικές»

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα «Τουρισμός Ευεξίας & Spa- εξελίξεις και προοπτικές»Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η ημερίδα «Τουρισμός Ευεξίας & Spa- εξελίξεις και προοπτικές» που διοργανώθηκε από το περιοδικό “Fitness & Spa- ALL ABOUT WELLNESS”, το Σάββατο 21 Μαΐου στo πλαίσιo της έκθεσης Summer Holidays Expo, με την αιγίδα του ΕΟΤ  και του ΚΟΤ . Παράλληλα, το κοινό επισκέφθηκε το Spa Corner του περιοδικού “Fitness&Spa –ALL ABOUT WELLNESS” στον εκθεσιακό χώρο,  και ενημερώθηκε από τις καλύτερες εταιρίες- Spa για τον απολαυστικό κόσμο της ευεξίας.
«Το περιοδικό Fitness&Spa –ALL ABOUT WELLNESS, είναι το μοναδικό περιοδικό για Spa στην Ελλάδα, και στόχος του είναι, όχι μόνο να ενημερώνει σχετικά με τα Spa, αλλά μέσα από τις δράσεις του, όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, να στηρίζει έμπρακτα την αγορά του Spa, κάνοντας τη δική του προσπάθεια να συσπειρώσει τον συγκεκριμένο κλάδο. Έναν κλάδο με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και στην Ελλάδα », τόνισε μεταξύ άλλων η Γενική Διευθύντρια της εταιρίας Wellness Publications και του περιοδικού Fitness&Spa κυρία Ράνια Μπιτζιλέκη».
Η  κυρία Ιωάννα Χατζηκωστή, Υπεύθυνη Marketing στο  γραφείο  Αθήνας του ΚΟΤ αναφέρθηκε στη μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο τουρισμός υγείας κι ευεξίας στην Κύπρο. Ο κύριος Γιώργος Ταβέλης,  Chief Executive  Officer της εταιρίας Spa Creators Limited, επεσήμανε, ότι η ανάπτυξη της Κύπρου δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά είναι απόρροια της οργανωτικότητας που καθημερινά επιδεικνύει το Spa Association Κύπρου, όπως επίσης και της πολιτείας που στηρίζει τις προσπάθειές τους. Ακόμη, αναφέρθηκε στη φιλοσοφία της  δημιουργίας και τη λειτουργίας χώρων ευεξίας από την «Spa Creators» ,μιας εταιρίας που έχει βάλει τη σφραγίδα της σε μερικά από τα καλύτερα Spa παγκοσμίως
Στα ελληνικά δρώμενα αναφέρθηκε ο κύριος Χάρης Χνάρης , Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Aegeo Spas, ο οποίος επεσήμανε τις δυνατότητες που παρουσιάζει η Ελλάδα για ανάπτυξη στο συγκεκριμένο τομέα λόγω κλίματος αλλά και πολιτισμού.  Η κυρία Σταυρούλα Κουζνετσώβ,Spa manager, εκπρόσωπος του Spa Managers Club Ελλάδος, τόνισε το κενό που υπάρχει στην χώρα μας, όσο αφορά τη  νομοθεσία για τους χώρους ευεξίας, την έλλειψη συσπείρωσης των επαγγελματιών του χώρου αλλά και την έλλειψη στήριξης από κρατικούς φορείς.
Στη δεύτερη ενότητα των ομιλιών, που αφορούσε στον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες, μίλησε η κυρία Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου, Ειδικός Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, η οποία αναφέρθηκε στους κανόνες υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται στους χώρους ευεξίας αλλά και στο ποια πράγματα θα πρέπει να ζητούν οι επισκέπτες αυτών των χώρων. Ο κύριος Διονύσης Μπουγάτσος, Γενικός  Διευθυντής  στην FLUIDRA HELLAS/Αstralpool αναφέρθηκε στις νέες τάσεις διεθνώς στο Wellness αλλά και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία FLUIDRA HELLAS στον τομέα αυτό.  Στη συνέχεια ο Δρ. Βασίλης Μασούλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της  Changeland SA, μας μίλησε για την ιδέα του Αλατοσπηλαίου και για τις ευεργετικές επιδράσεις που έχει στην υγεία μας. Τέλος η κυρία Πάμελα Καραβά, Life & Wellness Coach, accredited coach EMCC, μας μύησε στο Life Coaching  εξηγώντας πως μέσα από αυτό μπορούμε να κατακτήσουμε την ευεξία.
Στο τέλος της ημερίδας όλοι, συμμετέχοντες και ομιλητές, εξέφρασαν την επιθυμία τους η Ελλάδα να μπορέσει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται διεθνώς στον τουρισμό ευεξίας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Κύπρου και τα προσεχή χρόνια να αναδειχτεί σε ένα από τους καλύτερους προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.