Αρχική Cruises Το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice βάζει πλώρη για Αυστραλία

Το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice βάζει πλώρη για Αυστραλία

Celebrity SolsticeMία ακόμα μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις της κρουαζιέρας που θα επιβιβαστούν το χειμώνα του 2012-2013 στο βραβευμένο Celebrity Solstice της Celebrity Cruises για να ανακαλύψουν: την εκπληκτική Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

 

Θα ήταν αδύνατο ένα κρουαζιερόπλοιο σαν το Celebrity Solstice, που «καλομαθαίνει» από το 2008 τους ταξιδιώτες του, να τους στερήσει έναν τόσο μαγευτικό προορισμό. «Ήταν φυσικό και επόμενο» αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Celebrity Cruises, Dan Hanrahan, «να στείλουμε το Celebrity Solstice στην Αυστραλία. Με αυτή μας την απόφαση προσφέρουμε στους ταξιδιώτες μας μία ακόμα μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε έναν από τους πιο δελεαστικούς προορισμούς του κόσμου».

 

«Οι διακοπές είναι κάτι πολύτιμο για τον ταξιδιώτη», συμπληρώνει ο Dan Hanrahan, «γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε πάντα να του προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στα κρουαζιερόπλοιά μας, όπως το πρώτο Lawn Club και Hot Glass Show εν πλω, τα Celebrity iLounge και φυσικά μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών. Η κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία θα φτάσουν την ήδη υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία της Solstice Class στο ζενίθ της, αφήνοντας τους ταξιδιώτες μας απόλυτα ικανοποιημένους».

 

Το «έδαφος» της Αυστραλίας θα έχει προλειάνει το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century με την πολυπόθητη κρουαζιέρα 1.814 επιβατών που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα του 2011. Η μετέπειτα αντικατάστασή του με το Celebrity Solstice 2.850 επιβατών αντικατοπτρίζει την ολοένα αναπτυσσόμενη παγκόσμια παρουσία της Solstice Class, αλλά και την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και απήχηση των premium υπηρεσιών, δραστηριοτήτων, design και κουζίνας που χαρακτηρίζει τα κρουαζιερόπλοιά της. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι τα συγκεκριμένα κρουαζιερόπλοια χαίρουν διθυραμβικών κριτικών και έχουν χαρακτηριστεί από το Frommers.com ως «Τα καλύτερα Κρουαζιερόπλοια». Αλλά και οι αναγνώστες του Travel Weekly τίμησαν την Celebrity Cruises με τον χαρακτηρισμό της «Καλύτερης Εταιρείας Premium Κρουαζιέρας» και της «Καλύτερης Εταιρείας Κρουαζιέρας στην Ευρώπη».

 

 

 

 

Αφού ολοκληρώσει τα καλοκαιρινά του ταξίδια στη Μεσόγειο, το Celebrity Solstice βάζει πλώρη στις αρχές του Δεκέμβρη 2012 για Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία μέσω της διώρυγας του Σουέζ και της Νοτιοανατολικής Ασίας προτού φθάσει στο Σίδνεϊ. Οι ενδιάμεσοι σταθμοί του θα περιλαμβάνουν πολλές διανυκτερεύσεις σε λιμάνια όπως αυτό του Ντουμπάι, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Κοχίν της Ινδίας.

 

Κατά την άφιξή του στην Αυστραλία, το βραβευμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Solstice θα παρουσιάσει μία σειρά ανοιχτών κρουαζιέρων 12 και 13 ημερών μεταξύ Σίδνεϊ και Όκλαντ Νέας Ζηλανδίας. Η σεζόν επίσης περιλαμβάνει περίπλου της Αυστραλίας με δύο ανοιχτές κρουαζιέρες μεταξύ Σίδνεϊ και Περθ.

 

Μία σειρά δραστηριοτήτων εμπνευσμένων από τους προορισμούς Αυστραλίας/ Νέας Ζηλανδίας θα πραγματοποιηθούν εντός αλλά και εκτός του κρουαζιερόπλοιου, όπως επισκέψεις σε τοπικά οινοποιεία, προτάσεις ψυχαγωγίας τοπικού στυλ και πολλά άλλα.

 

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να συνδυάζουν διακοπές στην ξηρά με διακοπές στη θάλασσα βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των μελλοντικών σχεδίων της Celebrity Cruises, που θα συνεχίζει να προσφέρει το πρόγραμμα κρουαζιέρας Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία εμπλουτισμένο αυτή τη φορά με οργανωμένα ταξίδια πριν και μετά την κρουαζιέρα σε διάφορες περιοχές της Αυστραλίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα κρουαζιέρα 2012-2013 του
Celebrity Solstice σε Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία θα είναι διαθέσιμες στις 23 Μαρτίου, ενώ πληροφορίες για το ταξίδι σε Αυστραλία/ Νέα Ζηλανδία με το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Century βρίσκονται από σήμερα στη διάθεσή σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.