Αρχική Tourism H Event makers προτείνει τα point of sales-POS

H Event makers προτείνει τα point of sales-POS

H Event makers προτείνει τα point of sales-POSΔυνατότητα παροχής τουριστικών υπηρεσιών, όπως εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων αλλά και πακέτα προσφορών μέσα από ένα απλό μηχάνημα, που θυμίζει τα γνωστά σε όλους μας μηχανήματα τραπεζικών συναλλαγών; Κι όμως ναι, γίνεται.

Η πρωτότυπη αυτή εφεύρεση που ανήκει στον Άγγελο Σαμόλη ( η δεύτερη διεθνή πατέντα μετά το 2007) και έχει ήδη κατοχυρωθεί, θα λύσει τα χέρια πολλών ταξιδιωτών. Αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, ο ταξιδιώτης περπατώντας στον δρόμο , περιμένοντας στην στάση , περιμένοντας στην ουρά στην τράπεζα , ταξιδεύοντας με το πλοίο προς κάποιο προορισμό   θα έχει την δυνατότητα να κλείσει μέσα σε λίγα λεπτά τις τουριστικές υπηρεσίες που επιθυμεί. Και όλα αυτά μέσω των μηχανημάτων (point of sales-POS) που έχουν την δυνατότητα εγκατάστασης σε κεντρικά σημεία όπως πλατείες, σταθμούς μετρό κλπ , ως και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας- για υπηρεσίες όλο το 24ωρο.

Τα POS θα είναι συνδεδεμένα με τον κεντρικό σύστημα πληροφοριών (server) του Κεντρικού Γραφείου Γενικού Τουρισμού (H-POS) που θα λειτουργεί ως νόμιμο τουριστικό γραφείο. Σε μια οθόνη η οποία που θα βρίσκεται  σε εμφανές σημείο ώστε να είναι εύκολο να την δει ο  κάθε περαστικός,  θα εμφανίζονται σε πραγματικούς χρόνους προσφορές μεμονωμένες ή συνδυαζόμενες για την δημιουργία πακέτου με το μικρότερο δυνατό κόστος ανά πάσα στιγμή.  Κι όλα αυτά χωρίς με την συμπλήρωση στοιχείων του πελάτη ή την δημιουργία κωδικών και password, απλά μονό μέσα από το εύχρηστο και φιλικό σύστημα των windows. Η κράτηση θα αποπληρώνεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή  μετρητών, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Το POS-μηχάνημα θα παρέχει και δύο εκτυπωτές. Στον έναν θα εκτυπώνονται τα voucher, τα αεροπορικά εισιτήρια , πληροφορίες, χάρτες, αποδείξεις και τιμολόγια πελατών και στον άλλο αποκλειστικά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα οποία απαιτούν ειδική εκτύπωση.

Τα POS που θα λειτουργούν ως τα « δορυφορικά μη επανδρωμένα τουριστικά γραφεία», εξωτερικά θα μοιάζουν με διαφανή κουβούκλια και η πόρτα εισόδου τους θα ανοίγει μόνο με την χρήση πιστωτικής κάρτας. Στην επίπεδη οθόνη του –που θα είναι ορατή και από τους διερχόμενους- θα προβάλλονται εκτός από τις ταξιδιωτικές προσφορές και διαφημίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.