Αρχική Airlines News στο www.lufthansaexperts.com μπορείτε να βρίσκετε πολλές ειδικές προσφορές και αποκλειστικές πληροφορίες για...

στο www.lufthansaexperts.com μπορείτε να βρίσκετε πολλές ειδικές προσφορές και αποκλειστικές πληροφορίες για την Austrian Airlines, Lufthansa και SWISS

στο www.lufthansaexperts.com μπορείτε να βρίσκετε πολλές ειδικές προσφορές και αποκλειστικές πληροφορίες για την Austrian Airlines, Lufthansa και SWISSΤο www.lufthansaexperts.com είναι η επίσημη ενημερωτική ιστοσελίδα της Lufthansa/SWISS αποκλειστικά για ταξιδιωτικούς πράκτορες. Το ενημερωτικό αυτό site που λανσαρίστηκε το 2009, απευθύνεται αποκλειστικά σε ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τώρα το eXperts παρέχει ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη, με μια ποικιλία πληροφοριών και από την Austrian Airlines!

Στο www.lufthansaexperts.com μπορείτε να βρίσκετε σημαντικά νέα και αποκλειστικές πληροφορίες για την Austrian Airlines, Lufthansa και SWISS σε μία και μόνο ιστοσελίδα που είναι εύκολα προσβάσιμη, αξιόπιστη, επίκαιρη και σαφής. Τα εξαιρετικά προνόμια για τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας, συνεχίζονται, καθώς πλέον θα συμπεριλαμβάνονται και οι προτάσεις του κορυφαίου αερομεταφορέα της Αυστρίας.

 

Έτσι λοιπόν θα εμπλουτίζονται και με τα νέα της Austrian Airlines οι ειδήσεις του newsletter με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν διαδικασίες check-in, ειδικούς κανονισμούς, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι τρείς αεροπορικές εταιρίες, αλλά και πολλές ειδικές προσφορές για την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ.

Με την προσθήκη της Austrian Airlines, της τρίτης μεγάλης αεροπορικής εταιρίας του Ομίλου, το πρόγραμμα eXperts γίνεται μια αστείρευτη πηγή πλούσιων και εμπεριστατωμένων πληροφοριών, ένα πολύτιμο εργαλείο, που δίνει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν πληροφορίες και να απαντούν σε ερωτήσεις των πελατών αναφορικά με κάθε αναβάθμιση υπηρεσιών και ειδική προσφορά.

Παράλληλα, ένα νέο παιχνίδι δημοσιεύεται στο eXperts και προσκαλεί τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να διασκεδάσουν και να κερδίσουν πολλά δώρα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συλλέξουν τα τέσσερα κομμάτια του παζλ, να απαντήσουν σε τέσσερις ερωτήσεις και αυτομάτως παίρνουν μέρος στην κλήρωση για ελκυστικά δώρα, όπως μία δωροεπιταγή αξίας 400 Ευρώ!

Η εγγραφή στο www.lunfthansaexperts.com είναι δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να εγγραφεί κάποιος ταξιδιωτικός πράκτορας, είναι να μπει στην ιστοσελίδα www.lunfthansaexperts.com, εν συνεχεία στο link «νέα εγγραφή» (“new registration”) και να κάνει αίτηση για νέο αριθμό PIN, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το site χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τουριστικούς πράκτορες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.