Home Τουριστικά Γραφεία Δυστυχώς χάσαμε ……

Δυστυχώς χάσαμε ……

Ο κ. Νίκος Κωστός, από το Costos Travel ο οποίος συμμετείχε, ως υποψήφιος για το ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, στις πρόσφατες εκλογές, απέστειλε την εξής επιστολή, προς τα μέλη του ΗΑΤΤΑ

Νίκος ΚωστόςΑθήνα, 29 Μαρτίου 2011

“Θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους μου που εξελέγησαν για την επόμενη τριετία στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου μας στις αρχαιρεσίες στις 28 Μαρτίου 2011, και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνδράμω στο δύσκολο έργο τους όποτε και όταν μου ζητηθεί με την συμμετοχή μου στις εκάστοτε επιτροπές εργασίας που θα συστήνονται με θέματα που αφορούν τον κλάδο μας.
Κλείνω την επιστολή μου με την παραίνεση, να ανοιχτεί ο σύλλογος με την εγγραφή νέων μελών καθώς και να φροντίσει να επανακάμψουν τα πολλά και αξιόλογα μέλη που κατά καιρούς έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον κλάδο μας και που μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι απουσίαζαν από την Γενική Συνέλευση, διαφορετικά θα κινδυνεύσει να κατηγορηθεί κάποια στιγμή ο σύλλογός μας, πως ενεργεί ως «ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ».
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους Συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και να ευχηθώ άλλη μία φορά καλή επιτυχία στους εκλεγμένους στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με τιμή για το Costos Travel,

Νίκος Κωστός

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.