Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Orancon Group, Tours & Activities 2024 Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ομίλου...

Orancon Group, Tours & Activities 2024 Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ομίλου Orancon

Την Τρίτη , 12 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια εκδήλωση Tours & Activities του ομίλου Orancon στην Olympia Conference Hall, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στον Αγ. Δημήτριο. 

Την εκδήλωση επέλεξαν να τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Ελληνικών τουριστικών γραφείων καθώς και  οι συνεργάτες του Ομίλου.

Έγινε πλήρης παρουσίαση του συνόλου των tours & activities από όλα τα Brands του Ομίλου που οργανώνονται σε Μύκονο, Κρήτη και στην Ηπειρωτική Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απαντήθηκαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των συμμετεχόντων, δόθηκαν διευκρινίσεις για τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν στην επερχόμενη σαιζόν αλλά και όλες εκείνες οι λεπτομέρειες που θα χρειαστούν οι Β2Β συνεργάτες του Ομίλου στην προσπάθεια προώθησης τους.

Την εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του ο CEO του Ομίλου κ. Ελευθερίου Στρατής, ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε την σπουδαιότητα τέτοιων πρωτοβουλιών οι οποίες και εμπλουτίζουν το portfolio των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών των γραφείων που η κύρια δραστηριότητα τους είναι ο Εισερχόμενος Τουρισμός.

Ακολούθησε light lunch όπου οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα τρέχοντα τουριστικά δρώμενα αλλά και για την νέα σαιζόν η οποία έχει ήδη εκκινήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.