Αρχική Exhibitions Η Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Σοφία εγκαινίασε την FITUR 2011

Η Αυτού Μεγαλειότης Βασίλισσα Σοφία εγκαινίασε την FITUR 2011

fitur 2011Τη Βασίλισσα Σοφία υποδέχτηκαν ο Miguel Sebastian, Ισπανός Υπουργός Βιομηχανίας, Τουρισμού και Εμπορίου, ο Taleb Rifai, Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ο Antonio Vazquez, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της FITUR και Πρόεδρος της Iberia Airlines και ο Joan Mesquida, Γενικός Γραμματέας του Turismo de Espana.
Επίσης στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Ανδαλουσίας, Χοσέ Αντόνιο Griñán, ο Πρόεδρος της Περιφέρειας της Μούρθια, Ramón Luis Valcarcel Siso, ο Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών για την Αυτόνομη Περιφέρεια της Μαδρίτης, Αντόνιο Beteta και η Αναπληρώτρια Υφυπουργός Βιομηχανίας, Τουρισμού και Εμπορίου, Amparo Fernández.
Καθώς και Υπουργοί και εκπρόσωποι τουρισμού, άλλων χωρών.
Η Fitur φέτος έχει αύξηση στις συμμετοχές, αλλά και στον εκθεσιακό χώρο που καταλαμβάνουν ορισμένοι εκθέτες, όπως η CATA (Οργανισμός Τουρισμού της Κεντρικής Αμερικής) που αύξησε κατά 24% τον χώρο που καταλαμβάνει στην έκθεση σε σχέση με πέρυσι, αλλά και οι αναδυόμενες αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού έχουν αυξήσει κατά 4% την παρουσία τους, οι χώροι που διατίθενται για την Αφρική, τη Βόρεια Αφρική και την Εγγύς Ανατολή έχουν αύξηση 3%, ενώ η ευρωπαϊκή αγορά, έχει μια αύξηση κατά 8%.
Η αύξηση αυτή στη 31η FITUR καθορίζεται σε συνάρτηση με την σημερινή πραγματικότητα της τουριστικής βιομηχανίας, η οποία βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, ο οποίος επιβεβαίωσε μια αύξηση 7% στο τέλος του 2010 , καθώς και από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από το Υπουργείο Βιομηχανίας, Τουρισμού και Εμπορίου, της Ισπανίας, το οποίο αναφέρει ανάπτυξη 1,4% για το περασμένο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.