Αρχική legacy Christmas Magic City – Τhessaloniki

Christmas Magic City – Τhessaloniki

Christmas Magic City – ΤhessalonikiΈνας μαγικός, φιλόξενος κόσμος, φτιαγμένος με αριστοτεχνική αρχιτεκτονική από τον Άρι Γεωργίου,  θα ανοίξει τις πόρτες του, για πρώτη φορά, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 27 Νοεμβρίου 2010 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2011.

Το «CHRISTMASMAGICCITY» είναι ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό που διοργανώνεται από τη HELEXPO και την ATTRACT PRODUCTIONS στη Θεσσαλονίκη. Θα λειτουργήσει για πέντε εβδομάδες στους υπαίθριους χώρους, αλλά και σε Περίπτερα της ΔΕΘ και θα εκτείνεται σε 16.000 τ.μ.

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει στάσεις σε θεατρικές παραστάσεις, θεάματα, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, carousel, παγοδρόμια και να απολαύσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Η διοργάνωση αυτή έχει στόχο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του κοινού, καθώς και να τονώσει την κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης και να αναδείξει την πόλη ως Χριστουγεννιάτικο-θεματικό-τουριστικό προορισμό. Για το σκοπό αυτό έχουν ενημερωθεί φορείς της πόλης, ανάμεσά τους το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης , το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουριστικής προβολής Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης  και η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν και να συνδράμουν στο πλαίσιο της εμβέλειας και της αρμοδιότητας τους.

Το «CHRISTMASMAGICCITY – ΤHESSALONIKI», προσδοκά να προσελκύσει κοινό από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες των Βαλκανίων. Μακροπρόθεσμος, άλλωστε στόχος της HELEXPO είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, ως η «Πόλη των Χριστουγέννων» για όλη τη Ν.Α. Ευρώπη.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 17:00-22:00. Σαββατοκύριακο & ημέρες εορτών: 10:00-22:00.
Τιμή εισιτήριου: 3€/άτομο. 2,50€/άτομο για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω. Εισιτήρια διαρκείας με 15€/άτομο. Με συμβολικό αντίτιμο 2€ ανά αυτοκίνητο θα υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης εντός του χώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.