Αρχική Αεροδρόμια ITA Airways: Αλλαγή τερματικού σταθμού στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο Πρόσβαση στα...

ITA Airways: Αλλαγή τερματικού σταθμού στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο Πρόσβαση στα Lounges του Ομίλου Lufthansa Νέα πτήση Μιλάνο Λινάτε – Μόναχο

Η ITA Airways εγκαινιάζει επίσημα τη θερινή περίοδο 2025 με συναρπαστικές νέες παροχές για τους επιβάτες της. Η πρώτη μεγάλη εξέλιξη αφορά τη μεταφορά των επίγειων και πτητικών της δραστηριοτήτων στον Τερματικό Σταθμό T1 στη Φρανκφούρτη και στον Τερματικό Σταθμό T2 στο Μόναχο, τους κύριους τερματικούς σταθμούς και των δύο αεροδρομίων, που χρησιμοποιούνται επίσης από τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa.

Το ITA Airways A320neo στο T2 του Μονάχου

ITA Airways A320neo in Munich T2

Αυτή η αλλαγή θα προσφέρει πολλά οφέλη στους επιβάτες της ITA Airways, κάνοντας το ταξίδι τους ακόμη πιο άνετο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους. Η μεταφορά στους κύριους τερματικούς σταθμούς που χρησιμοποιεί ο Όμιλος Lufthansa θα μειώσει σημαντικά τους χρόνους μετεπιβίβασης και θα βελτιώσει την πρόσβαση στους ελέγχους ασφαλείας από τις ζώνες check-in. Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν πιο άμεση πρόσβαση σε συνδεόμενες και κοινοτικές πτήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa, οι οποίες τίθενται σε ισχύ από σήμερα.

Για να σηματοδοτήσει την περίσταση, η εμφάνιση των δύο αεροσκαφών Airbus A320neo της ITA Airways, που εκτέλεσαν σήμερα τις πτήσεις από τη Ρώμη Φιουμιτσίνο προς το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη, έχει εμπλουτιστεί με το αυτοκόλλητο «Member of Lufthansa Group».

Από τις 30 Μαρτίου, οι επιβάτες της ITA Airways θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 130 lounges παγκοσμίως, ενώ οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα lounges της ITA Airways, σύμφωνα με τους κανόνες πρόσβασης που έχουν ορίσει οι αεροπορικές εταιρείες.

«Σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προόδου για την ανάπτυξη της εταιρείας μας», δήλωσε ο Joerg Eberhart, Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της ITA Airways. «Εισάγουμε πρόσθετα οφέλη για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτή η επιχειρησιακή ενημέρωση είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς και γόνιμης συνεργασίας μας με τον Όμιλο Lufthansa και ενισχύει περαιτέρω τις υπηρεσίες που προσφέρουμε από τις πρώτες εβδομάδες της συμφωνίας μας με τον Γερμανό εταίρο μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της συνδεσιμότητας, της εξυπηρέτησης και των ταξιδιωτικών επιλογών για τους επιβάτες μας, αξιοποιώντας τις συνέργειες.»

Με την παρουσία της ITA Airways στους κύριους τερματικούς σταθμούς των δύο κόμβων του Ομίλου Lufthansa, η αριστεία μιας υπηρεσίας εμπνευσμένης από το «Made in Italy» θα διαδραματίζει ολοένα και πιο κεντρικό ρόλο στην εμπειρία των επιβατών, ακόμη και εκτός Ιταλίας. Το ταξίδι προς τη Χερσόνησο θα ξεκινά από τη στιγμή που οι επιβάτες θα φτάσουν στο αεροδρόμιο και θα κάνουν check-in στους γκισέ της ITA Airways και θα συνεχίζεται εν πτήσει, όπου θα απολαμβάνουν τη χαρακτηριστική ιταλική φιλοξενία και στυλ.

Τα νέα για τη θερινή περίοδο 2025 της ITA Airways περιλαμβάνουν επίσης την έναρξη, σήμερα 30 Μαρτίου, της νέας απευθείας πτήσης Μιλάνο Λινάτε – Μόναχο. Η υπηρεσία θα εκτελείται με δύο καθημερινές συχνότητες από Δευτέρα έως Παρασκευή, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν αυθημερόν μετακινήσεις με άνεση, και μία καθημερινή συχνότητα τα πρωινά του Σαββάτου και τα απογεύματα της Κυριακής.

Στην τρέχουσα θερινή περίοδο, η ITA Airways θα πετάξει σε 59 προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων 16 διηπειρωτικών, 27 διεθνών και 16 εσωτερικών προορισμών. Η αεροπορική εταιρεία θα εισαγάγει επίσης 12 εποχιακούς προορισμούς κατά τη διάρκεια της κορύφωσης του καλοκαιριού, με πτήσεις προς τα πιο δημοφιλή μεσογειακά σημεία, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και τα ιταλικά νησιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις πτήσεων της ITA Airways, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα itaairways.com ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών της αεροπορικής εταιρείας, ταξιδιωτικά πρακτορεία και εκδοτήρια εισιτηρίων στα αεροδρόμια.