Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η πρέσβης της Αλγερίας εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο φορέα ΕΚΚΟΜΕΔ...

Η πρέσβης της Αλγερίας εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο φορέα ΕΚΚΟΜΕΔ – CREATIVE GREECE

Οι προοπτικές συνεργασίας Ελλάδας – Αλγερίας στον οπτικοακουστικό τομέα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης γνωριμίας του διευθύνοντος συμβούλου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων και Δημιουργίας – Creative Greece με την πρέσβη της Αλγερίας.

Ο κ. Λεωνίδας Χριστόπουλος και η κ. Zaina Benhabouche επαναβεβαίωσαν τους δεσμούς φιλίας των δύο χωρών της Μεσογείου και εξέφρασαν τη θέληση για περαιτέρω συνέργειες στο πεδίο της κινηματογραφίας.

Η πρέσβης της Αλγερίας εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον νέο φορέα ΕΚΚΟΜΕΔ – CREATIVE GREECE, που είναι υπεύθυνος για την άσκηση της κινηματογραφικής και οπτικοακουστικής πολιτικής της Ελλάδας και ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων και Δημιουργίας – Creative Greece για την πολιτική που ακολουθεί η χώρα της.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το θετικό κλίμα μεταξύ των δύο κρατών και εκφράστηκε η επιθυμία για την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων και της συνεργασίας στο γόνιμο και πολυδιάστατο πεδίο της πολιτιστικής και δημιουργικής βιομηχανίας.