Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Stratis Eleftheriou -Τομεάρχης Τουρισμού/ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Stratis Eleftheriou -Τομεάρχης Τουρισμού/ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Ο κ. Στρατής Ελευθερίου μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:
 
Θελω να ενημερωσω ολους τους φιλους και συνεργατες μου μεχρι σημερα, ότι πολύ προσφατα αποδεχθηκα προταση του Προεδρου Ανδρεα Λοβερδου αλλα και του Πολιτικου Συμβουλιου του κομματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ να αναλαβω Τομεαρχης Τουρισμου μεσω του Δικτυου ΛΟΙΠΟΝ (βλεπε “δίκτυο ΛΟΙΠΟΝ” – Δημοκράτες (dimokrates.net).
Μετα από 43 χρονια αφοσιωμενος στο να υπηρετω την Νεα Δημοκρατια πηρα την αποφαση να ασχοληθω ενεργα με τα προβληματα του Τουρισμου στην χωρα μας και θελω να πιστευω ότι ανεξαρτητα τα πολιτικα πιστευω των επαγγελματιων του κλαδου μας θα στηριξουν την συγκεκριμενη προσπαθεια μου.
Η βαρια οικονομικη βιομηχανια της Ελλαδος βρισκεται στον κλαδο μας και μεχρι σημερα δεν εχει δοθει η ιδιαιτερη προσοχη των εκαστοτε κυβερνησεων αλλα απλα εκμεταλευοντε την πλεονεκτικη γεωγραφικη θεση και τις κλιματολογικες συνθηκες που επικρατουν αλλα πολύ περισσοτερο τις προσπαθειες και τον εστερνισμο της ιδιωτικης πρωτοβουλιας των επαγγελματιων μας.
Θα παρακαλεσω λοιπον θεματα που σας απασχολουν να μου τα απευθυνεται και εγω με την σειρα μου αφου τα εκτιμησω μαζι με την ομαδα μελων που εχει ο τομεας μας να βρεθουμε διπλα σας και να ανταπεξελθουμε ενεργα απεναντι στους φορεις και οπου αλλου θα εκτιμησουμε ότι πρεπει να απευθυνθουμε.
Επισης θα φροντισουμε πριν τις εκλογες για το Ευρωκοινοβουλιο με την ομαδα του Τομεα να σας περασουμε τις θεσεις του κομματος για το μελλον του Τουρισμου ετσι ώστε να εχετε την αποψη οπως επισης και ολες τις τοποθετησεις και εργασιες μας μεσω της ιστοσελιδας και τα κοινωνικα δικτυα του κομματος.
Εμπρος λοιπον ολοι μαζι οι επαγγελματιες του Τουρισμου διπλα μου στο κομμα του Ανδρεα Λοβερδου ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
Stratis Eleftheriou -Τομεάρχης Τουρισμού/ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
 
Η Travelling News και οι συνεργάτες της εύχονται στον κ. Ελευθερίου καλή επιτυχία!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version