Αρχική Αθλητικά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar Κιλκίς – Δοκιμαστικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar Κιλκίς – Δοκιμαστικά

Η πρόσκληση βρήκε ανταπόκριση και οι αθλητές που τελικά ήρθαν απήλαυσαν ένα γεμάτο δράση ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο. Το διήμερο διοργάνωσε ο ΧΩΜΑ – Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς όχι μόνο για να μπορέσουν οι ομάδες να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο αγώνα αλλά και για να λειτουργήσει ως μια prova generale για την λέσχη. Το απόγευμα της Κυριακής βρήκε άπαντες, κατά κοινή ομολογία, ευχαριστημένους.

Οι αγωνιζόμενοι μπόρεσαν να “στήσουν” και να εξελίξουν τα αγωνιστικά στα δεδομένα της ανασχεδιασμένης χωμάτινης πίστας παραπλεύρως του πεδίου βολής στην Αργυρούπολη Κιλκίς αλλά και να “βρουν” τα πατήματα και τις “πονηριές” της. Από την άλλη η λέσχη μπόρεσε με την βοήθεια των αγωνιζομένων να εντοπίσει τα όποια σημεία της διαδρομής έχρηζαν προσοχής. Με αμφίδρομο το όφελος, αγωνιζόμενοι και λέσχη έδωσαν ραντεβού για τις 22 και 23 Ιούνιου, ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου στην σειρά αγώνα του Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Crosscar.


Επειδή τίποτα δεν συμβαίνει από μόνο του και σίγουρα όχι από έναν δεν γίνεται να μην αναφερθεί η αμέριστη συνεισφορά του δήμου Κιλκίς σε όλες τις διοργανώσεις που αφορούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό της πόλης. Ο δήμος στηρίζει τις προσπάθειες της λέσχης τόσο υλικοτεχνικά όσο και οικονομικά. Το παρόν σε όλες της διοργανώσεις δίνει και ο “Αλέξανδρος Πυροσβεστικά Είδη” έτοιμος να σβήσει όποια φωτιά χρειαστεί. Παρόντες αλλά αχρείαστοι η Αστυνομία, η πυροσβεστική και οι Εθελοντές Σαμαρειτών Διασωστών Κιλκίς.

Τέλος ο ΧΩΜΑ – Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς καλωσορίζει στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού τον χρυσό χορηγό ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ. Μια πρότυπη Φάρμα γνωστή στο πανελλήνιο τόσο για τα προϊόντα της όσο και για την ενημέρωση που προσφέρει σε χιλιάδες μαθητές που την επισκέπτονται με τα σχολεία τους κάθε χρόνο. Η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ βρίσκεται στους Κάτω Αποστόλους Κιλκίς, είναι ενταγμένη απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον και συνεισφέρει τα μάλα στην πρόοδο και ανάπτυξη του νομού Κιλκίς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.