Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ΠΑΣΥΞΕ και η Κύπρος στο Βερολίνο για τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση...

Ο ΠΑΣΥΞΕ και η Κύπρος στο Βερολίνο για τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική έκθεση στον κόσμο

Στην πρωτεύουσα της Γερμανίας για την κορυφαία ταξιδιωτική έκθεση «ITB Berlin», βρέθηκε η ηγεσία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), το τριήμερο 5 με 7 Μαρτίου.

Κατά την παρουσία τους, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Θάνος Μιχαηλίδης και Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με ταξιδιωτικoύς πράκτορες και αεροπορικές εταιρειές που εκτελούν τουριστικά προγράμματα και δρομολόγια από τη Γερμανία προς τη χώρα μας, όπως επίσης και με τουριστικούς εταίρους από άλλες χώρες που επιλέγουν την Κύπρο για διακοπές.

Ο ΠΑΣΥΞΕ είχε την ευκαιρία να εξετάσει το ενδιαφέρον των Γερμανών για την επερχόμενη τουριστική σεζόν, και να διαμορφώσει μια πρώτη εικόνα για τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλει η Κύπρος για προσέλκυση ολοένα και περισσότερων αφίξεων από τη Γερμανία. Μία χώρα, που τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει με αυξητικό ρυθμό στις τουριστικές ροές προς την Κύπρο, και που πρέπει να επενδύσουμε περαιτέρω, ιδιαίτερα μετά τις διαδοχικές απώλειες των αγωρών της Ρωσίας και του Ισραήλ.

Ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε την αξία της παρουσίας του ΠΑΣΥΞΕ στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου, καθώς ενισχύει σημαντικά τις προσπάθειες προβολής του τουριστικού προϊόντος τη χώρας μας. «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε κατά την παρουσία μας στην ITB Berlin. Τα μηνύματα, που λάβαμε είναι ενθαρρυντικά τόσο για την τουριστική σεζόν του 2024, όσο και του 2025. Εντούτοις όμως κατά τις συζητήσεις μας διαφάνηκαν αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά. Παρ’ όλα αυτά εμείς δεν εφησυχαζόμαστε και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις επαφές μας με εντονότερο ζήλο και ενδιαφέρον. Να υιοθετήσουμε τα συμπεράσματα μας από την ITB Berlin στη στρατηγική μας ώστε να επιτύχουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα που θα μεταφραστούν εμπράκτως σε αφίξεις», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ.

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Βερολίνου βρέθηκε επίσης και το Υφυπουργείο Τουρισμού, αλλά και σύσσωμη η τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, όπου συμμετείχε με 50 περίπου τουριστικές εταιρείες και συνεκθέτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.