Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Γραφείο Πληροφοριών του Αερολιμένα...

Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στο Γραφείο Πληροφοριών του Αερολιμένα Μακεδονία

 Η Υφυπουργός Τουρισμού  Έλενα Ράπτη επισκέφθηκε το Γραφείο Πληροφοριών του Αερολιμένα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», του Υπουργείου Τουρισμού, στη Θεσσαλονίκη. Η αεικίνητη Περσεφόνη Τρίχα Προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία,  υποδέχθηκε την κ. Ράπτη και την ενημέρωσε ενδελεχώς για ζητήματα των αρμοδιοτήτων της.

Το αεροδρόμιο Μακεδονία καθόλη τη διάρκεια του έτους υποδέχεται τους ταξιδιώτες, που μετακινούνται αεροπορικώς, για διακοπές στις περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας ή είναι διερχόμενοι τουρίστες, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν τη Θεσσαλονίκη στο χρονικό διάστημα μεταξύ των πτήσεων τους.

Το Γραφείο Πληροφοριών επιτελεί πολύ σημαντικό έργο καθώς ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί, δια ζώσης, για τους τουριστικούς προορισμούς και τα αξιοθέατα που μπορεί να επισκεφτεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του, δίνοντας επιπλέον πληροφόρηση για θέματα που απασχολούν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα.

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον ο τουρίστας λαμβάνει μια πρώτη εικόνα για την ελληνική φιλοξενία καθώς οι εξειδικευμένοι και πολύγλωσσοι υπάλληλοι του Υπουργείου Τουρισμού προωθούν τον πολιτισμό και τις ομορφιές της περιοχής.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version