Αρχική Spa Τα ξενοδοχεία Andronis ανακοινώνουν την ανακαίνιση του Andronis Concept

Τα ξενοδοχεία Andronis ανακοινώνουν την ανακαίνιση του Andronis Concept

Το πρώτο πεντάστερο κέντρο ευεξίας στη Σαντορίνη θα κάνει την εμφάνισή του το καλοκαίρι του 2024.

Τα ξενοδοχεία Andronis ανακοίνωσαν σχέδια για την ανακαίνιση του πεντάστερου ξενοδοχείου τους, του Andronis Concept. Η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης αυτών των ανακαινίσεων είναι τον Μάιο του 2024, με στόχο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του καλοκαιριού.
Από τότε που άνοιξε τις πύλες του το 2017, το Andronis Concept αντιπροσωπεύει το προσωπικό όραμα του ιδιοκτήτη του Andronis, Μιλτιάδη Ανδρώνη, για ένα πολυτελές καταφύγιο. Με το μεγαλύτερο σπα στη Σαντορίνη, το σύγχρονο σχέδιο του κτιρίου συνδυάζεται με την παραδοσιακή ελληνική κομψότητα και καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα μέρος όπου μπορούν να βιώσουν ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα μόνο για εκείνους και αναζωογονητικές θεραπείες.

Η ανακαίνιση θα περιλαμβάνει ανανεωμένα δωμάτια, σουίτες, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις σπα σε συνεργασία με την πολυτελή μάρκα περιποίησης ESPA, και ένα ακόμη μεγαλύτερο εστιατόριο. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.