Αρχική Βραβεία Διάκριση για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση της Πράγας

Διάκριση για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στη Διεθνή Έκθεση της Πράγας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά την θητεία του το νέο Προεδρείο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Επιβεβαιώνοντας το έργο, τις νέες ιδέες, τις καινοτομίες  και την οργανωμένη παρουσία της Θεσσαλονίκης στις διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης απέσπασε το 1ο βραβείο  στην κατηγορία «ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25τμ» (The most impressive exposition up to 25sq.m) από τους διοργανωτές της Holiday World & Region World.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε για τέταρτη φορά, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου, με τη συμμετοχή 306 εκθετών από 26 χώρες στον εκθεσιακό χώρο PVA EXPO PRAGUE, προσελκύοντας πάνω από 28.000 επισκέπτες.

Ο ΟΤΘ  πρόβαλε και ανέδειξε  το τουριστικό προϊόν της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης  μέσα σε δικό του χώρο σε ενιαίο περίπτερο με την  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τους Τουριστικούς  Οργανισμούς της Χαλκιδικής και Πιερίας. Η σύμπραξη πραγματοποιείται για την προβολή των περιοχών σε εκθέσεις του εξωτερικού (Ουτρέχτη, Μόναχο, Βουδαπέστη, Βουκουρέστι, Πράγα).

Αξίζει να σημειωθεί πως η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Πράγα ξεκινά από τον Απρίλιο με τη SmartWings με 4 πτήσεις την εβδομάδα ενώ τώρα οι επιβάτες εξυπηρετούνται από την Μπρατισλάβα με δύο πτήσεις την εβδομάδα της Ryan Air.

Το βραβείο παρέδωσε η τέως πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και υποψήφια ευρωβουλευτής πλέον κ. Βούλα Πατουλίδου στο νέο Πρόεδρο και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισήμανε: «Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια να καταστεί η βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη πρωταγωνίστρια στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Προσαρμοζόμαστε στις σύγχρονες τουριστικές τάσεις και στη νέα πραγματικότητα, χτίζουμε πάνω στο σημαντικό έργο της Βούλας Πατουλίδου και των συνεργατών της, δουλεύουμε συστηματικά, με σχέδιο, συνεργασίες και συνέργειες για να ¨συστήσουμε¨ τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο»

Η κ. Πατουλίδου με τη σειρά της δήλωσε: «Χαίρομαι για κάθε διάκριση του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, γιατί επιβεβαιώνει την ορθή στρατηγική που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Η νέα διοίκηση ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και είμαι βέβαιη πως ο κ. Αγγελούδης θα πράξει ανάλογα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.