Αρχική Spa H AEGEO SPAS ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ MINDHAUS ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

H AEGEO SPAS ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ MINDHAUS ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Νέα συνεργασία της MINDHAUS, εταιρείας στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλους του Ομίλου V+O, με την Aegeo Spas, εξειδικευμένη και πολυβραβευμένη εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών spa και κέντρων ευεξίας. Με έδρα την Κρήτη και έμπνευση από το Αιγαίο Πέλαγος, η Aegeo Spas προωθεί μια ολιστική εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης σε επισκέπτες 220 ξενοδοχείων 4+ και 5 αστέρων στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα η MINDHAUS αναλαμβάνει τη στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας, τη λειτουργία γραφείου τύπου της Aegeo Spas στην Ελλάδα και τη συμβουλευτική σε θέματα επικοινωνίας. Στόχος της συνεργασίας είναι να εδραιώσει και να αναδείξει την ηγετική θέση της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας και spa με έμπνευση από την Ελλάδα και υψηλή γνώση της ξενοδοχειακής τοποθέτησης και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των αγορών που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Η βαθιά εξειδίκευση και η προσήλωση στις ελληνικές πρώτες ύλες και αξίες χαρακτηρίζουν τις εμπειρίες ευεξίας που προσφέρει η Aegeo Spas σε συνεργασία με μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και high-end μονάδες σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς (Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κως, Σαντορίνη, Ρόδος, Χαλκιδική μεταξύ άλλων). Για περισσότερα από 17 χρόνια, οι 1.300 εργαζόμενοι της εταιρείας προσφέρουν signature θεραπείες που συνδυάζουν την επιστήμη με την ελληνική παράδοση σε ατμοσφαιρικούς χώρους για μια εμπειρία χαλάρωσης που φέρνει το σώμα και το πνεύμα σε ισορροπία. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα πρωτόκολλα υπηρεσιών οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φύση και τον πολιτισμό της χώρας μας και να την αγαπήσουν τόσο όσο και τα στελέχη της Aegeo Spas.

Σχετικά με τον προγραμματισμό της εταιρείας για το 2024, o κ. Ζαχαρίας Χνάρης, Team Leader της Aegeo Spas, δήλωσε: «Στοχεύουμε στην ανάδειξη της Ελληνικής φιλοσοφίας ευεξίας παγκοσμίως μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά brands, τη συνεχή εκπαίδευση και διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού μας και την προσήλωση σε πρωτόκολλα λειτουργίας υψηλής ποιότητας. Η μεγάλη δυναμική της ευεξίας για τον ελληνικό τουρισμό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το 50% σχεδόν των εσόδων spa παγκοσμίως προέρχεται από ξενοδοχειακά spa. Παράλληλα, ταξιδιώτες από σημαντικές αγορές του ελληνικού τουρισμού όπως Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία και ΗΠΑ τοποθετούν πολύ ψηλά την επίσκεψη σε spa ξενοδοχείων που συνεργάζονται με την Aegeo Spas. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν την ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης ανταγωνιστικών υπηρεσιών και προϊόντων ευεξίας στα ελληνικά ξενοδοχεία. Το 2024 σχεδιάζουμε να ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας ως πάροχος πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ευεξίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με εστίαση σε 220 σημεία. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της MINDHAUS θα μας υποστηρίξει σημαντικά σε αυτήν την κατεύθυνση.» 

Από την πλευρά της MINDHAUS, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Θεόφιλος Κυρατσούλης, δήλωσε: «Η συμβολή της ευεξίας στη δημιουργία ισχυρού brand για τα ελληνικά ξενοδοχεία επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι τα Wellness Center και τα Spa που σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαχειρίζεται η Aegeo Spas βρίσκονται κάθε χρόνο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου και της Ευρώπης. Η συνεργασία μας με την Aegeo Spas πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάδειξή της ως στρατηγικού παίκτη στον τομέα του wellness στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτήν την κατεύθυνση, έχουμε ήδη στις αποσκευές μας τα διαπιστευτήρια της εταιρείας ως το καλύτερο Luxury Spa Group στη Νότια Ευρώπη για το 2023 και της ανάδειξης της συμβολής του κ. Χνάρη ως ο αποδέκτης του Lifetime Achievement Award από τα World Luxury Spa Awards το 2022.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.